4 redenen waarom de Terra-prijs de zwaartekracht lijkt te tarten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

4 redenen waarom de Terra-prijs de zwaartekracht lijkt te tarten

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Terra prijs heeft de afgelopen maanden de zwaartekracht getrotseerd. Terwijl andere munten met meer dan 20% zijn gedaald ten opzichte van hun hoogste punt, zweeft LUNA in de buurt van zijn hoogste punt ooit. Het handelt op $91,3, een paar punten onder de recordhoogte van $104. De prijs is met meer dan 2,214% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in mei vorig jaar.

Waarom is LUNA gestegen?

Er zijn verschillende redenen waarom de Terra LUNA-prijs is gestegen terwijl andere cryptocurrencies onder druk blijven staan. Ten eerste hebben investeerders de groei van het ecosysteem van het platform toegejuicht. In de afgelopen maanden is het aantal ontwikkelaars dat het netwerk heeft omarmd sterk gestegen. 

Uit gegevens blijkt bijvoorbeeld dat er nu 21 DeFi-apps zijn gebouwd in Terra met een totale waarde van meer dan $23 miljard. Daarmee is het, na Ethereu,m het op één na grootste platform ter wereld. De TVL is hoger dan die van de BNB Chain en Avalanche samen. Daarom lijken investeerders te geloven dat Terra de toekomst is van de smart contractindustrie.

Ten tweede heeft de Terra prijs beter gepresteerd dan zijn concurrenten vanwege de groei van zijn stablecoins. Terra USD is uitgegroeid tot de op drie na grootste stablecoin ter wereld, na Tether, USD Coin en Binance USD. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $13 miljard, waarmee het de 15e grootste munt ter wereld is. Het is mogelijk dat de munt de komende jaren meer investeerders zal aantrekken.

Ten derde is Terra gegroeid door de populariteit van Chai, een Zuid-Koreaanse betalingsapplicatie die wordt aangedreven door Terra. De app wordt door duizenden handelaren in het land geaccepteerd en door honderden mensen gebruikt. Ten slotte heeft de app ook goed gepresteerd vanwege de populariteit van Anchor Protocol, dat een TVL heeft van meer dan $11,6 miljard.

Terra prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de LUNA-prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend bevindt. Als gevolg hiervan nadert het nu zijn hoogste punt ooit van $104, de munt bevindt zich ook boven de voortschrijdende gemiddelden op korte en lange termijn, wat aangeeft dat stieren nog steeds de controle hebben.

Daarom is er een kans dat de munt de bullish trend zal voortzetten, aangezien de bulls zich richten op het hoogste punt ooit, van $104. Een doorbraak boven dat niveau opent de mogelijkheid dat de Terra prijs stijgt naar $120.