Alfprotocol en Secretum werken samen voor gedecentraliseerde communicatiediensten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Alfprotocol en Secretum werken samen voor gedecentraliseerde communicatiediensten

By Charles Thuo - Kort bericht

Alfprotocol, een op Solana gebaseerde DApp die liquiditeit met hefboomwerking biedt, werkt samen met de Secretum-gemeenschap om gedecentraliseerde communicatiediensten aan te bieden. Ze zijn allebei van mening dat ze door deze samenwerking hun gebruikers meer functionaliteit en flexibiliteit kunnen bieden, waarbij Alfprotocol Secretum dApp zal integreren in hun dagelijkse communicatie met de productgebruikers en de gemeenschap.

Door deze samenwerking zullen leden van de Alfprotocol-gemeenschap de laatste informatie en aankondigingen ontvangen via Smart Public Channel dat eraan is gewijd, maar het belangrijkste doel van het kanaal is om het publiek voor te lichten over gedecentraliseerde financiën en om infographics, educatieve video's en andere te delen. inhoud op hun privékanaal.

Daarnaast kunnen communityleden ook de privé- en gedecentraliseerde berichten-dApp van Secretum gebruiken om met elkaar te chatten en meer te weten te komen over DeFi, een gedecentraliseerde app, Secretum.

Alfprotocol nieuwe versie

Alfprotocol introduceerde zijn versie van een op invarianten gebaseerd Automated Market Maker (AMM)-protocol dat zal worden gebruikt voor kortlopende geldmarktleningen en wisseltransacties. De centrale bijdrage aan het ecosysteem van Solana is echter het benutten van LP-posities in AMM-pools en het produceren van landbouwprotocollen.

Alfprotocol verbetert ook de kapitaalefficiëntie en faciliteert meer liquide markten door investeerders met weinig inspanning en met een laag risico die liquiditeit verschaffen aan kredietprotocollen, te verbinden met leveraged liquidity en yield farming-posities.

Lancering van Secretum-Alfprotocol Giveaway

Samen met de samenwerking lanceert Secretum een weggeefactie waarbij 50 mensen kans maken op 250.000 $ALF-tokens (2000USDT) en 2.000 $SER.

Om in aanmerking te komen voor deze weggeefacties, hoef je alleen maar de volgende eenvoudige stappen te volgen.

Bezoek de website Sweewidget.com en selecteer vervolgens Secretum x Alfprotocol Giveaway.

Je wordt automatisch doogestuurd naar een pagina waar je enkele taken moet voltooien (hoe meer taken je uitvoert, hoe groter je winkansen).

Dan krijgt de winnaar een bevestigingsbericht van het platform over de gewonnen prijs.

Elke winnaar ontvangt 40 $SER en 5000 $ALF.

De deadline voor de weggeefacties is 4 april 2022 om 22.00 uur UTC.