Altcoin overzicht: een BCH, ETH, XRP prijsanalyse

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Altcoin overzicht: een BCH, ETH, XRP prijsanalyse

By Jack Pearson - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

In de nasleep van een aantal positieve prijsacties in de afgelopen dagen, is er hier een blik op enkele top altcoins die een veelbelovend rendement kunnen aanbieden

Bitcoin Cash (BCH) profiteert van winst gezien zijn halving in de aankomende maand

Handelaars op zoek naar een goed rendement zouden het veel slechter kunnen doen dan met Bitcoin Cash, dat over 15 dagen gereed is voor het volgende halving evenement.

BCH heeft sinds de crash op 12 maart een winst geboekt van ongeveer 55% en zijn huidige bullish bewegingen zouden zelfs voortgezet kunnen worden.

Sommigen beweren dat de prijs moeite zal hebben om door de 250 dollar grens te gaan, aangezien er momenteel te weinig onderliggend volume is om voldoende opwaartse druk te genereren om deze weerstand te doorbreken.

Een meer optimistisch vooruitzicht is dat Bitcoin Cash binnen de komende 15 dagen zal halveren, wat de munt waarschijnlijk al snel een boost zal geven.

De prijsbewegingen van Altcoins weerspiegelen tot op zekere hoogte vaak die van BTC, maar de toekomst van Bitcoin is momenteel een beetje onzeker omdat het op dit moment zijn eigen weg aan het banen is.

Ethereum zou de komende maanden Bitcoin voorbij kunnen schieten

Ethereum (ETH) bevindt zich ook in het groen, iets wat, tezamen met de winst die het de afgelopen dagen heeft gemaakt, veelbelovend nieuws is om zijn fundamenten te ondersteunen.

Aan het begin van het jaar kende dit smart contracts platform bijvoorbeeld al een rally van 100 procent en presteerde het in januari en februari beter dan Bitcoin, om het zo aantrekkelijk voor investeringen te maken.

De gedecentraliseerde financiële wereld groeit ook, wat positief nieuws is voor de vooruitzichten van deze crypto valuta. Met zijn mogelijkheid van slimme contracten en gedecentraliseerde functies zal ETH de komende jaren veel meer voordeel aanbieden dan Bitcoin.

Uniswap bijvoorbeeld, een door Ethereum aangedreven uitwisseling gaf vandaag de tweede versie van zijn protocol vrij, waaruit blijkt dat de gedecentraliseerde ontwikkeltools van Ethereum nog steeds actief blijken te zijn en zo ook een goed potentieel voor toekomstige investeringen aantoont.

Ripple schokt de wereld door 130 miljoen XRP naar een onbekende wallet te verzenden

Terwijl XRP naast Bitcoin en de rest van de markt ook winst boekte, verplaatsten de ontwikkelaars van het team, die grote hoeveelheden XRP aandelen bezitten, enorme sommen van de gecentraliseerde valuta naar een onbekende wallet, een handeling die tot veel speculatie heeft geleid.

Eén van de belangrijkste kritiekpunten op Ripple is, dat zij de XRP gecentraliseerd beheersen, waardoor er marktmanipulatie door de ontwikkelaars mogelijk gemaakt wordt.

Desalniettemin is XRP al geruime tijd stevig verankerd in de top 5 van crypto valuta’s per marktkapitalisatie, en het team heeft keihard ontkend dat ze de prijs ervan kunnen beïnvloeden, zelfs als ze dat zouden willen.

De grote eigendomswisseling heeft de speculatie veroorzaakt dat er een belangrijke verandering op komst is, die zowel goed als slecht kan zijn.

Sommigen hebben beweerd dat technische indicatoren een opwaartse beweging suggereren, aangezien er een neergaande wig formatie gevonden kan worden.

Nieuwe kopers van XRP zullen in de nabije toekomst vrijwel zeker een grote stap zien, maar welke kant die opgaat moet nog worden gezien.