Ampleforth trekt aandacht op Twitter en Coinbase – waar FORTH te kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ampleforth trekt aandacht op Twitter en Coinbase – waar FORTH te kopen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Ampleforth heeft de aandacht van de crypto community op Twitter getrokken en stijgt alsmede in de populariteit ranglijst op de crypto-uitwisseling Coinbase

FORTH is in de afgelopen zeven dagen bijna 20% in waarde gestegen en verhandelt momenteel op ongeveer 22,50 dollar. Het werd in het verleden nog hoger verhandeld en bereikte 60 dollar bij de lancering in april. Het laagste punt was tijdens de cryptocrash van mei, toen het de 14,50 dollar bereikte. Volgens de stochastische RSI oscillator, een nuttige indicator van overbought en oversold omstandigheden, wordt de Ampleforth crypto op dit moment als overbought beschouwd.

FORTH prijsveranderingen. Bron: CoinGecko

Waar kan ik FORTH aanschaffen?

eToro

Door een account bij eToro te openen, kunnen handelaren met behulp van de talrijke bronnen van het platform FORTH kopen, verkopen en verhandelen. Traders kunnen daarnaast van de copy trading functies gebruikmaken om zo andere FORTH traders te volgen. Hoewel je Ampleforth op eToro kunt aanschaffen, ondersteunt het platform verder nog een breed scala aan andere cryptovaluta’s, aandelen en FX paren. Om deze reden is het zeker de moeite waard om jezelf voor een gratis account op eToro te registreren als jij overweegt om direct met jouw crypto handelsreis te gaan starten.

Koop FORTH met eToro >

Coin Kong

Je kunt Ampleforth ook op Coin Kong kopen, waarvoor je dan wel eerst een account moet aanmaken. Het platform verbindt de handelaren met de meest premium brokers die er in hun land beschikbaar zijn, en promoot hierbij automatisch de brokers met de laagste commissie deals. Coin Kong biedt honderden altcoins en actuele ICO tokens. Het is tevens de voorkeursoptie voor handelaren die hun portfolio’s graag met een toegang tot de beste cryptovaluta’s op de markt uit willen breiden. Coin Kong is echter enkel voor handelaren buiten de Verenigde Staten beschikbaar.

Koop FORTH met CoinKong >

Wat is FORTH?

Het Ampleforth Governance Token (FORTH) is de cryptovaluta die het Ampleforth netwerk aandrijft. Ampleforth is een protocol dat automatisch het aanbod van FORTH, haar native valuta, op basis van de vraag aanpast. FORTH dient verder als het governance token van het Ampleforth netwerk. De tokenhouders kunnen daarmee over voorgestelde wijzigingen in het protocol stemmen of hun stem naar vertegenwoordigers delegeren die soortgelijke overtuigingen delen.