ApeCoin gaat binnen 24 uur door het dak: moet je ApeCoin kopen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

ApeCoin gaat binnen 24 uur door het dak: moet je ApeCoin kopen?

By Daniela Kirova - Kort bericht

ApeCoin heeft de afgelopen 24 uur de indrukwekkende 1,333% behaald. Het was tegelijkertijd genoteerd op verschillende toonaangevende beurzen, waaronder eToro, Coinbase, Binance en crypto.com.

Zoek niet verder dan dit korte artikel als je wilt weten wat ApeCoin is, of het de moeite waard is om in te investeren, en de beste plaatsen om ApeCoin te kopen als je dat wilt.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is het oorspronkelijke token voor de Bored Apes Yacht Club, een van de meest waardevolle NFT-collecties in de geschiedenis. Het beschikt over ongeveer 10.000 Bored Ape NFT's, die elk uniek zijn. De apen zijn gemaakt door combinaties van meer dan 150 kledingstukken, uitdrukkingen en meer.

Veel beroemdheden kopen NFT's uit deze collectie. Eigenaars zijn onder meer Justin Bieber, Eminem, Steve Aoki en Jimmy Fallon.

Kortom, APE is het nieuwe token van het ecosysteem en houders zullen een cruciale rol spelen in het bestuur ervan. Een deel van de munten is toegekend aan huidige houders van Bored Ape Yachts.

De tokenomics van ApeCoin is vrij eenvoudig. Het totale aantal munten is beperkt tot één miljard. De verwaterde marktkapitalisatie is daardoor $11 miljard. Met ongeveer 120 miljoen munten in omloop is de totale marktkapitalisatie ongeveer $1,3 miljard.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

ApeCoin kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van toonaangevende analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

ApeCoin prijsvoorspelling

Volgens Investing Cube is de torenhoge prijs van ApeCoin een typische weerspiegeling van FOMO (fear of missing out). De analisten wijzen erop dat Shiba Inu en Internet Computer in hun begindagen dezelfde geweldige groei doormaakten.

Later stortten de prijzen van beide munten in. Het is waarschijnlijk dat de prijs van ApeCoin in de nabije toekomst zal dalen. Het vertoont het typische bearish teken van een dubbel toppatroon.

Tech News Leader is ook bearish op het token. Ze voorspellen dat ApeCoin binnen 1 jaar zal dalen tot $0,56. Het zal $1,53 waard zijn in 5 jaar en $9,44 in een decennium.

ApeCoin op social media