Apecoin kan enorm stijgen nu whales blijven accommoderen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Apecoin kan enorm stijgen nu whales blijven accommoderen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Apecoin (APE) heeft de afgelopen vier dagen te maken gehad met een consistente neerwaartse trend. Maar vandaag is de munt teruggekaatst en lijkt de neerwaartse druk te hebben omgekeerd. APE is echter nog niet klaar. Er zou meer winst kunnen komen naarmate de walvisaccumulatie doorgaat. Dit zijn de belangrijkste feiten:

  • APE zou 22% aan zijn waarde kunnen toevoegen in zijn recente bull run

  • De munt kan echter te maken krijgen met verkoopdruk na het overschrijden van $15.

  • APE is de afgelopen 24 uur met 10% gestegen.

Gegevensbron: Tradingview

Apecoin – De bullish setup

Na een piek van $17,46 in maart, heeft APE moeite om een fatsoenlijk momentum te vinden. In plaats daarvan begon de munt naar beneden te draaien. Maar het lijkt erop dat deze neerwaartse trend nu omkeert. In feite is APE de afgelopen 24 uur met 10% gestegen.

Deze recente bull run zou een rally van 22% kunnen veroorzaken, aangezien whales de munt blijven inslaan. De RSI laat ook zien dat APE momentum opbouwt. Zolang de prijsactie de komende dagen boven de $10 blijft, kunnen we op korte termijn meer winst verwachten.

Er is hier echter een beperkt opwaarts potentieel. De afgelopen dagen is het bereik tussen $14,23 en $15,98 een serieuze verkoopzone gebleken voor beleggers. We verwachten niet dat dit snel zal veranderen. Hoewel de opleving van 22% heel goed mogelijk is, zal APE zich waarschijnlijk verder terugtrekken op het moment dat het de verkoopzone erboven bereikt.

Hoe profiteer je van deze opstelling?

Er is momenteel niet veel neerwaarts risico voor APE. Na vier slechte dagen op rij lijkt het erop dat de munt klaar is voor een beter rendement. De beste instapprijs ligt tussen $11,5 en $12,5. Het is waarschijnlijk dat APE de komende dagen boven $14 zal stijgen. Dit zou het perfecte moment zijn om te verkopen en minimaal 15% winst te maken.