ApeCoin stijgt meer dan 10% na annuleren Yuga Labs Otherside Auction

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

ApeCoin stijgt meer dan 10% na annuleren Yuga Labs Otherside Auction

By Charles Thuo - Kort bericht

ApeCoin is met meer dan 10% gestegen te midden van een toename van aankopen door investeerders en walvissen en het stijgende populariteitsmetaverse-project, de Otherside; iets dat de beslissing van Apecoin heeft geadviseerd om de veiling van Otherside te annuleren.

Op het moment van schrijven handelt ApeCoin op $22,86, een stijging van 13,39% na een daling van een dagelijkse high van $26,91.

De annulering van de veiling van Otherside door Yuga Labs is de belangrijkste reden waarom de prijs van ApeCoin, een cryptocurrency gelanceerd door Yuga Labs, vandaag stijgt.

Annulering van de veiling door Yuga Labs

Een van de belangrijkste redenen die aan de rally zijn toegeschreven, is nadat Yuga Labs Otherside metaverse project hun geplande Nederlandse veiling voor de verkoop van grond voor het Otherside metaverse project heeft afgeblazen. De beslissing werd genomen nadat ze er niet in waren geslaagd om te bemiddelen in de gasoorlog en de vraag.

Tijdens verkopen in Nederlandse veilingstijl worden de prijzen bepaald na analyse van alle mogelijkheden van het totale aanbod om de hoogste prijs te bereiken.

Otherside kondigde via Twitter aan dat de gasoorlog toenam met de Nederlandse verkoop, bovendien, een van de grootste en meest gevraagde NFT-munt, Otherdeed (BAYC’s nieuwe project), de gasprijs zou aanzienlijk kunnen stijgen naarmate het aantal geslagen NFT’s toeneemt.

Gastarief van Otherdeed NFT verlagen

Om de enorme gasvergoeding te verlagen, is het nodig om de hoge gasvergoeding te verlagen zonder de brede distributie van de NFT’s te verlagen, daarom zal er een limiet zijn voor het slaan van slechts 2 NFT’s per portemonnee wanneer de verkoop begint, maar het tarief zal worden verhoogd als het muntproces gaat door.

De kosten van elke Otherdeed NFT bedragen 305 ApeCoin (APE) en 55000 Otherdeed zal beschikbaar worden gesteld voor aankoop door Know Your Customer (KYC)-wallets, maar gebruikers moeten de KYC voltooien om deel te nemen aan de verkoop.

De prijs van elke NFT was ook te zien in de teaservideo van Otherside, het ”305”-cijfer is ook de code voor Miami.