ApeCoin zet bull run voort en stijgt met bijna 10%: beste plekken om te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

ApeCoin zet bull run voort en stijgt met bijna 10%: beste plekken om te kopen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De bull-run van ApeCoin gaat door terwijl Snoop Dogg en Wiz Khalifa een nieuwe NFT-collectie dropten met als middelpunt de munt en BAYC. De muziekcollectie heeft acht nummers en heeft de toepasselijke titel "Ape Drops 03: An 8th". Het nieuws werd voor het eerst getweet door Snoop Dogg.

Onlangs heeft BAYC-eigenaar Yuga Labs $450 miljoen opgehaald in een startfinancieringsronde onder leiding van het prominente VC-bedrijf Andreessen Horowitz.

ApeCoin steeg de afgelopen zeven dagen met 75% en de afgelopen maand met 1.230%.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je ApeCoin kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een aanwinst voor nut en bestuur dat binnen het APE-ecosysteem wordt gebruikt om de gedecentraliseerde gemeenschapsgroei van Web3 aan te moedigen.

ApeCoin-houders hebben zelfbestuur door middel van een gedecentraliseerd raamwerk, dat de ApeCoin DAO controleert. Het biedt ecosysteemleden een open, gedeelde valuta die zonder tussenpersonen kan worden gebruikt.

Het ecosysteemfonds ontving 62% van alle uitgegeven APE. Het ondersteunt gemeenschapsgestuurde initiatieven waarover leden van de DAO hebben gestemd.

ApeCoin geeft toegang tot exclusieve games, services en andere delen van het ecosysteem die anders moeilijk te bereiken zijn. Externe ontwikkelaars kunnen het gebruiken om deel te nemen aan het ecosysteem door het token op te nemen in games, services en andere projecten.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

ApeCoin prijsvoorspelling

Prijsvoorspellingen voor ApeCoin lopen uiteen van zeer pessimistisch tot extreem optimistisch. In 2023 verwacht Trading Beasts dat de prijs helemaal omhoog gaat naar $37,6. Prijsvoorspelling is ook optimistisch en voorspelt een prijs van $27,3. Wallet Investor verwacht echter dat ApeCoin volgend jaar zal dalen tot $0,000001.

In 2024 voorspellen Trading Beasts en PP prijzen tussen $42,46 en $43. Wallet Investor blijft extreem bearish en voorspelt dat ApeCoin dat jaar helemaal geen waarde zal hebben.

Hun voorspelling voor 2025 is hetzelfde. Trading Beasts is daarentegen optimistisch en waardeert ApeCoin tegen het einde van het jaar op $46. Prijsvoorspelling is zelfs nog bullish, in de verwachting dat de munt dat jaar $60 zal breken.

ApeCoin op social media