Arbitao maakt arbitrageposities mogelijk voor elke investeerder

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Arbitao maakt arbitrageposities mogelijk voor elke investeerder

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Winst maken op de volatiliteit van de digitale geldmarkt, maar met minder risico dan het lijnrecht investeren in de munten. Dat is waar Arbitao voor staat. Dit automatische platform maakt arbitrageposities (het verschil in prijs tussen verschillende exchanges) mogelijk voor alle investeerders. Beginners die meer dan $ 100 willen beleggen en de beleggers die al een brede portefeuille hebben, kunnen gebruikmaken van de verschillende mogelijkheden.

Arbitao betekent een lage drempel, de mogelijkheid om te profiteren van prijsschommelingen op verschillende exchanges en een blockchain die sneller is dankzij Proof of Stake. Dat betekent dat beleggers die de munten vasthouden in een wallet kunnen rekenen op een interessante rente van 5%.

Eerst een werkend product en dan pas een ICO

Arbitao heeft een verrassende keuze gemaakt door eerst een werkend product op te zetten en vervolgens pas een ICO te lanceren. Het platform is op dit moment al operationeel, terwijl de ICO pas op 22 juli 2018 van start gaat. Oprichter John Kinsey heeft een sterke visie voor de toekomst: “Het belang van de gemeenschap staat bij ons centraal. Met behulp van innovatie hebben wij als doel om onze eindgebruikers te helpen bij het creëren van een veilige financiële toekomst.” De blockchain van Arbitao (de ATAO-blockchain) is gebaseerd op de NavCoin versie 4.1.1, wat betekent dat er ook ondersteuning is voor diverse applicaties van de NavCoin, maar niet alle elementen zijn overgenomen. Zo is er bijvoorbeeld geen sidechain ontwikkeld.

Lees de exacte opzet van de ATAO blockchain in de whitepaper.

Geld verdienen met een geautomatiseerd platform

Investeerders en beleggers hebben verschillende mogelijkheden om te profiteren van de volatiliteit van de digitale geldmarkt via de Arbitao website. De eerste manier is de makkelijkste. Door te investeren in munten en deze op te slaan in de wallet van Arbitao maakt de investeerder een extra node aan op de blockchain. Dit betekent dat de wallet actief gebruikt wordt om transacties op het platform goed te keuren op basis van het Proof of Stake protocol. In de eerste maand is het rendement 5%. Na een jaar wordt de interest vastgezet op 0,8% per maand, om vervolgens een vaste waarde te krijgen van 7% per jaar. Hier is voor gekozen om de blockchain volledig decentraal te kunnen maken.

Het revolutionaire karakter van Arbitao ligt uiteraard in de arbitrage. Dit betekent concreet dat de prijs van een bepaald aantal cryptomunten vergeleken wordt op verschillende exchanges. Het platform verkoopt de munten tegen de hoogste prijs en koopt deze terug tegen de laagste prijs op een andere exchange. Wanneer de marktomstandigheden ideaal zijn, kan dit een rendement opleveren van 0,85%. Arbitao stelt zelf dat het rendement op een gunstige markt tussen de 0,5% en 0,75% per dag ligt.

Het platform houdt rekening met de volgende parameters bij het berekenen van de mogelijkheid om winst te maken op arbitrageposities:

  • De spread tussen de koop- en verkoopprijs;
  • Het handelsvolume op de exchanges die vergeleken worden;
  • De commissies die gerekend worden door de exchanges;
  • De beschikbare middelen;
  • De verwachte slippage bij het kopen en verkopen van de cryptovaluta.

ArbitaoOm het systeem compleet te maken, gebruikt Arbitao API’s om voorspellingen te doen over de prijsontwikkelingen van de cryptomunten in de zeer nabije toekomst (tot een aantal seconden). Op die manier kan ingespeeld worden op de marktontwikkelingen waar geld mee verdiend kan worden.

De laatste manier om geld te verdienen met Arbitao is het kopen van de ATAO-munten en te wachten tot de prijs stijgt. Met elke gebruiker die zich registreert op de website om gebruik te maken van het platform, stijgt de vraag naar de munten. Dit zorgt voor een stijging van de prijs per munt.

ICO en voorverkoop van ATAO-munten

De eigenlijke ICO begint op 22 juli en Arbitao wil in totaal 20 miljoen dollar binnenhalen voordat de ICO gesloten wordt. De voorverkoop begint echter al op 1 juli en de kans is groot dat het grootste gedeelte van het benodigde kapitaal al voor het sluiten van de voorverkoop op 20 juli binnengehaald wordt. Zeker omdat Arbitao wél een werkend product heeft voor de start van de ICO én er bonussen gegeven worden aan de mensen die onderdeel uit willen maken van de voorverkoop.

Geïnteresseerden kunnen zich binnen een paar minuten registeren bij Arbitao.

Contact: [email protected]

Website: https://www.arbitao.com/

Gerelateerde links

Arbitao whitepaper

Crossroads Today artikel