Argo voegt Bitcoin toe aan te mijnen munten via het platform

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Argo voegt Bitcoin toe aan te mijnen munten via het platform

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 02 March 2023
Prijs Bitcoin in de lift

 

Argo, het bedrijf dat zich bezighoudt met het mijnen van cryptovaluta via de cloud, heeft bekend gemaakt dat het Bitcoin toevoegt aan de lijst met de te mijnen munten. De grootste cryptomunt wordt aan het platform toegevoegd vanwege de grote vraag vanuit de gebruikers. Mike Edwars, medeoprichter en voorzitter van Argo, noemt de beslissing een keuze die in lijn ligt met de groeistrategie van het bedrijf die gericht is op de vraag vanuit de klanten. Tevens geeft hij aan dat de keuzemogelijkheden in de toekomst nog verder uitgebreid zullen worden.

Mijnen via Argo makkelijker gemaakt

Argo is gevestigd in Londen, maar maakt gebruik van de datacentra in Canada om zo optimaal te kunnen presteren. Argo biedt op dit moment onder andere al Bitcoin Gold, ETC, Komodo (KMD) en Horizen aan en daar komt binnenkort ook Bitcoin bij. Het gemak van Argo is voornamelijk te vinden in de eenvoud. Ook de mensen die helemaal geen verstand hebben van het mijnen van cryptovaluta kunnen met de software van Argo aan de slag.

Het mijnen in de cloud van Argo is een manier om de kracht van verschillende apparaten te bundelen om zo een hogere hashrate te bereiken. Mijnen via de cloud bestaat al veel langer, maar in lang niet alle gevallen was duidelijk welk bedrijf de diensten aanbood. Veel mensen zijn hierdoor veel geld verloren, ook omdat de munten nooit naar hun crypto wallet overgemaakt zijn. De kosten bleven uiteraard wel gewoon doorlopen per maand.

Een veilige keuze met Argo

Nu Argo het aanbod aan te mijnen cryptovaluta steeds verder uitbreidt én duidelijk is welk bedrijf achter de software zit, is er een veilige mogelijkheid ontstaan voor de consumenten om direct te kiezen voor het mijnen in de cloud vanaf hun eigen locatie. Argo biedt verschillende pakketten aan met verschillende munten die direct gemijnd kunnen worden. Op het moment van schrijven accepteert Argo echter geen nieuwe klanten omdat alle posities al vervuld zijn. De media-aandacht voor het Britse bedrijf heeft er duidelijk voor gezorgd dat er veel aanloop geweest is.

Het is verstandig om de website van Argo in de gaten te houden of regelmatig hier te kijken om te zien of er nieuwe klanten geaccepteerd worden. De maandelijkse abonnementen kunnen bij Argo elke maand op worden gezegd wanneer het resultaat niet naar wens is.

Wat betekent dit voor de Bitcoin prijs?

Voor de prijs van de Bitcoin heeft het niet veel betekenis. Het betekent namelijk niet dat er ineens veel meer munten gemijnd zullen worden. Bij Bitcoin gaat het om het aantal munten dat binnengehaald wordt. Is dit aantal te hoog, dan gaat de moeilijkheidsgraad omhoog om het weer in evenwicht te brengen. De opzet van Argo is ook niet gericht op het verhogen van de koers, maar het toegankelijk maken van het mijnen voor iedereen die hier interesse in heeft.