Ark Invest zal in vijf jaar spectaculaire resultaten boeken, aldus Cathie Woods

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ark Invest zal in vijf jaar spectaculaire resultaten boeken, aldus Cathie Woods

By Hassan Maishera - Kort bericht

Ark Invest heeft zich gericht op het investeren in innovatieve technologieën en het hedgefonds gelooft dat dit op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen.

Cathie Woods, de CEO van hedgefonds Ark Invest, heeft er alle vertrouwen in dat het bedrijf over vijf jaar spectaculaire resultaten zal boeken.

Ark Invest staat bekend om zijn investeringen in innovatieve technologieën zoals blockchain, kunstmatige intelligentie, machine learning en meer.

De afgelopen jaren heeft Ark Invest geïnvesteerd in tal van cryptocurrency-projecten. Ze vertelde CNBC's "Capital Connection" dat ze optimistisch is over de langetermijnprestaties van het hedgefonds. Woods verklaarde;

“Gezien onze verwachtingen voor groei in deze nieuwe technologieën, denk ik dat we spectaculaire opbrengsten zullen zien. “We zitten in een verschrikkelijke bearmarkt voor innovatie. Als je echter vanaf de onderkant van het coronavirus naar die piek [van de Ark Innovation ETF] in februari '21 kijkt, zijn we met 358% gestegen."

Ark Invest is momenteel bearish omdat het bedrijf gevangen zit temidden van de aanhoudende massale uitverkoop binnen de technologiesector. Tech-aandelen ervaren een enorme uitverkoop, terwijl ook de cryptocurrency-ruimte de afgelopen vijf maanden in een bearish trend is geweest.

Ondanks de aanhoudende bearish run, onthulde Woods dat haar bedrijf sinds januari een verhoogde instroom van fondsen had opgetekend. Ze zei;

“Ik denk dat een groot deel van onze investeerdersbasis aan het dalen is. Je zou versteld staan als je in de loop van de tijd het gemiddelde neemt, hoe snel een strategie boven dat gemiddelde uit kan komen. En als we gelijk hebben ook beduidend boven dat gemiddelde in de komende vijf jaar.”

Woods voegde eraan toe dat Ark Invest ondanks de huidige marktsituatie blijft investeren, omdat het van mening is dat dit het perfecte moment is om meer aandelen te kopen.

De CEO van Ark Invest zei dat er momenteel verschillende dingen mis zijn met de wereld en dat innovatie het antwoord is op dit alles. Ze zei;

“Als je vergelijkt wat er op de openbare aandelenmarkten gebeurt met de private-equitymarkten, als het om innovatie gaat, hebben we het afgelopen jaar een daling van 60% gezien. De particuliere markten hebben een stijging van 20% gezien … zoals we die hebben geanalyseerd via Crunchbase.”

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is ongeveer $1,7 biljoen, nu Bitcoin en andere toonaangevende munten het moeilijk blijven hebben.