Astroport prijsvoorspelling: waarom ASTRO parabolisch is geworden

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Astroport prijsvoorspelling: waarom ASTRO parabolisch is geworden

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Astroport koers heeft het de afgelopen dagen goed gedaan. Het ASTRO-token steeg naar een recordhoogte van 4,81 USDT, wat dit jaar ongeveer 300% boven het laagste niveau lag. De marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $466 miljoen, waarmee het de 180e grootste munt ter wereld is.

Wat is Astroport?

Astroport is een relatief nieuw blockchain-project dat vorig jaar op 28 december werd gelanceerd. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) gebouwd in het ecosysteem van Terra. Het biedt verschillende functies die ook worden geboden door andere DEXen zoals Uniswap en Aave.

In het ecosysteem van Astroport kan men eenvoudig tokens wisselen door simpelweg hun digitale portemonnee aan te sluiten. Het voordeel van het gebruik van zijn platform versus peers is dat de kosten aanzienlijk goedkoper zijn. Ook worden transacties in een sneller tempo afgerond.

Naast ruilen heeft Astroport liquiditeitstools, wat betekent dat iedereen zijn tokens kan verstrekken en rente kan verdienen. Op het moment van schrijven is de hoeveelheid liquiditeit in het platform gestegen tot meer dan $1,75 miljard. Het 24-uurs volume is ongeveer $384 miljoen.

Waarom stijgt de Astroport prijs?

De prijs van Astroport stijgt nadat de ontwikkelaars nieuwe functies hebben onthuld om governance en staking te bevorderen. Vorige week hebben de ontwikkelaars de eerste fase geïmplementeerd met de introductie van staking en het delen van vergoedingen.

De functie is goed ontvangen, met een aantal uitgezette ASTRO's van meer dan 80 miljoen. Deze munten leveren ongeveer 51,12% APY op. De beloningen komen van de kosten die het platform in rekening brengt voor alle transacties. Sinds de lancering heeft het platform ongeveer $12 miljoen aan vergoedingen opgehaald.

De tweede fase zal gaan over de volledige lancering van bestuur via de Astral Assembly. De lancering van xASTRO betekent dat houders deelnemen aan het beheer van het ecosysteem. Zij zullen ook verantwoordelijk zijn voor het voorstellen van en stemmen over de vereiste wijzigingen.

Astroport prijsvoorspelling

De vier-uurgrafiek laat zien dat de prijs van Astroport zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend bevindt. Als gevolg hiervan is de munt boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. De munt vormde ook een oplopend kanaal dat in het groen is weergegeven. Het is erin geslaagd om boven de bovenzijde van dit kanaal te komen.

Daarom is de kans groot dat de ASTRO-prijs zal blijven stijgen, aangezien de bulls de angst om te missen (FOMC) omarmen. Als dit gebeurt, is de volgende sleutelweerstand 5 USDT.