Avalanche lanceert stimuleringsprogramma van $290 miljoen voor acceptatie DeFi- en NFT-subnetten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Avalanche lanceert stimuleringsprogramma van $290 miljoen voor acceptatie DeFi- en NFT-subnetten

By Benson Toti - Kort bericht

Avalanche zegt dat het stimuleringsprogramma tot wel $290 miljoen zal bedragen.

De Avalanche Foundation heeft een nieuw stimuleringsprogramma gelanceerd onder de noemer Avalanche Multiverse, zo blijkt uit een dinsdag gepubliceerd persbericht.

De lancering gaat gepaard met een toezegging van $290 miljoen, of 4 miljoen AVAX-tokens, voor plannen om de acceptatie van 'subnetten' te versnellen.

Een "subnet" is een nieuwe functionaliteit waarmee app-specifieke blockchains op grote schaal kunnen worden gelanceerd, met een initiële focus op blockchain-gaming, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-fungible token (NFT) acceptatie. Multiverse zal ook helpen de groei rond verschillende andere institutionele use-cases te versnellen.

"Subnetten zullen de volgende groeimotor in crypto zijn, waardoor nieuwe functionaliteit alleen mogelijk is met controle op netwerkniveau en open experimenten op een schaal die we nog niet hebben gezien", zegt Emin Gün Sirer, de directeur van de Avalanche Foundation.

DeFi Kingdoms zal naar verwachting als een van de eersten profiteren van het initiatief. Volgens het persbericht brengt het Avalanche Multiverse een DeFi Kingdoms-specifiek subnet, met maximaal $15 miljoen aan incentives. Het geld gaat naar het native AVAX-token en de nieuwe token CRYSTAL van DeFi Kingdoms.

CRYSTAL is een Avalanche native token dat is ontworpen als aanvulling op het bestaande JEWEL-token.

Afgezien van DeFi Kingdoms zijn andere cohort-medewerkers aan het Multiverse project Aave, Golden Tree Asset Management Jump Crypto, Wintermute, Valkyrie en Securitize.