Avalanche prijsvoorspelling nu de bullish comeback vervaagt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Avalanche prijsvoorspelling nu de bullish comeback vervaagt

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Avalanche blijft zijwaarts bewegen terwijl de crypto-industrie op scherp blijft. AVAX handelt op $33,40, wat scherp boven het dieptepunt van vorige week van $22,38 ligt. De munt is met meer dan 77% gecrasht ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, waardoor de totale marktkapitalisatie op ongeveer $8,8 miljard komt.

AVAX herstel loopt vast

Avalanche is een toonaangevend blockchainproject dat een beter alternatief voor Ethereum wil worden. Het netwerk heeft betere functies, waaronder hogere snelheden, lagere kosten en meer interoperabiliteit. Enkele van de meest opvallende projecten die in Avalanche zijn gemaakt, zijn onder andere 1Inch, Aave, AllianceBlock en Atlantis Loans.

Terwijl het ecosysteem van Avalanche groeit, zijn er wel wat beren op de weg. Ten eerste zijn er toenemende zorgen over de DeFi-industrie na de tragische ineenstorting van Terra USD, LUNA en de gelieerde DeFi-ecosystemen zoals Anchor Protocol en Astroport.

DeFi-investeerders zijn zich er nu van bewust hoe riskant de sector is ondanks het hoge rendement. Zoals je je waarschijnlijk wel kan herinneren, was Anchor Protocol vorige week een van de grootste apps in de DeFi-industrie met meer dan $18 miljard aan activa. Wat nu is overgebleven, is een omhulsel van zijn vroegere zelf.

Lees meer over het kopen van Avalanche.

De andere beer op de weg is de Federal Reserve. De bank zal naar verwachting haar monetaire beleid de komende maanden blijven aanscherpen, zelfs nadat tekenen lieten zien dat de inflatie haar hoogtepunt zou hebben bereikt. Ook zal de bank doorgaan met het verhogen van de rentetarieven nu de Amerikaanse economie door stagflatie gaat.

De prestatie van de prijs van AVAX weerspiegelt ook die van andere activa. Bitcoin zweeft bijvoorbeeld nog steeds rond de $30.000, waar het de afgelopen dagen was. Ook worstelen Amerikaanse aandelen nog steeds om richting te vinden nadat ze vorige week een spectaculaire comeback maakten.

Avalanche prijsvoorspelling

Als we kijken naar de daily chart, zien we dat de prijs van AVAX vorige week een hamerpatroon vormde toen deze crashte naar een dieptepunt van $22,5. In prijsactie-analyse is dit patroon meestal een bullish teken.

Bij nadere beschouwing blijkt echter dat de prijs van de munt heeft gevormd wat lijkt op een bearish vlagpatroon, wat meestal juist een bearish teken is. De Relative Strength Index (RSI) en de voortschrijdende gemiddelden laten zien dat de prijs nog steeds bearish is. Een daling naar het dieptepunt van vorige week kan daarom niet worden uitgesloten.