AVAX aast op weerstand bij $120 na doorbreken van $100

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

AVAX aast op weerstand bij $120 na doorbreken van $100

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De cryptocurrency-markt herstelt langzaam van de lichte dip die woensdag werd ervaren.

De markt voor cryptocurrency daalde gisteren licht en verloor in die periode minder dan 1% van zijn waarde. De totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency blijft echter boven de $2,1 biljoen.

Bitcoin, 's werelds meest toonaangevende cryptocurrency, handelt opnieuw boven het $47k-niveau na een lichte daling naar $46.000 op woensdag. Ether blijft boven $3.300 handelen en zou de komende uren voorbij het psychologische niveau van $3.500 kunnen breken.

AVAX, het native token van het Avalanche-ecosysteem, is de afgelopen 24 uur met meer dan 7% gestegen, waardoor het de beste presteerder is in de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Op het moment van drukken handelt AVAX tegen $100 per munt. Dit is de eerste keer dat AVAX sinds het begin van het jaar voor $100 handelt.

Er zit geen grote katalysator achter deze aanhoudende rally. De Avalanche Summit eindigde een paar dagen geleden, en de positieve kanten van het evenement zouden kunnen zijn waarom AVAX vandaag goed presteert.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De AVAX/USD 4-uurgrafiek is bullish omdat de cryptocurrency goed heeft gepresteerd. De technische indicatoren laten zien dat Avalanche op dit moment beter presteert dan de andere grote cryptocurrencies.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, dankzij de aanhoudende bullish performance van AVAX. De 14-daagse RSI van 57 laat zien dat AVAX niet langer in het oversoldgebied zit.

Als de bulls de controle behouden, zou AVAX voor het einde van de dag het eerste grote weerstandsniveau van $112 kunnen bereiken. In het geval van een langdurige rally, zou AVAX de komende dagen voorbij het psychologische niveau van $120 kunnen stijgen.