Bakkt lanceert de virtuele Visa debetkaart om zo BTC uitgaven te promoten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bakkt lanceert de virtuele Visa debetkaart om zo BTC uitgaven te promoten

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Een Bitcoin met Bakkt op de achtergrond geschreven

Bakkt, de digitale activa unit van Intercontinental Exchange, heeft haar virtuele Visa debetkaart gelanceerd die speciaal ontworpen is om het gebruikers gemakkelijk te maken om bij winkelaankopen hun cryptogeld uit te geven

Bakkt maakte dinsdag bekend een virtuele Visa debetkaart te hebben gelanceerd. De debetkaart is speciaal ontworpen om het voor mensen gemakkelijker te maken om BTC en andere cryptovaluta’s te gebruiken voor de winkelaankopen vanaf hun Bakkt account.

In haar persbericht meldde Bakkt dat haar gebruikers de Visa debetkaart kunnen gebruiken om met behulp van hun BTC saldo in de winkel en online voor goederen te betalen. “Met de Bakkt Card kunnen klanten hun Bitcoin en kassaldo gebruiken om online of in de winkel dagelijkse goederen en diensten te kopen, alwaar Apple Pay of Google Pay geaccepteerd worden, waaronder honderdduizenden retailers, supermarkten, transitopties en meer”, meldde Bakkt.

Gavin Michael, de CEO van Bakkt, zei dat het belangrijkste doel van de Bakkt Card is om ervoor te zorgen dat mensen meer opties hebben als het gaat om het gebruik van hun Bitcoins. Hij wijst erop dat mensen met de Bakkt Card niet langer meer tot het online betalen van goederen en diensten beperkt zijn, maar dit ook in winkels kunnen doen.

Stel je een Bitcoin gebruiker voor die een aanzienlijke winst boekt. In plaats van het te verkopen en te wachten op de transfer naar een bank, kunnen ze nu gewoon hun favoriete winkel binnenlopen, op hun Bakkt Card tikken en dat nieuwe item kopen waar ze naar op zoek waren. Zeer binnenkort zullen geselecteerde rewards klanten dezelfde flexibiliteit kennen door hun punten te kunnen gebruiken om voor een lunch met vrienden te betalen of zelfs een impulsaankoop doen”, voegde hij eraan toe.

Het bedrijf vertelde dat haar gebruikers de Bakkt Card via de Bakkt app kunnen aanvragen. Indien goedgekeurd, dan kan een gebruiker direct starten met het uitgeven van de BTC en fiat valuta (USD) vanuit zijn of haar Bakkt account. Bakkt meldde verder dat het manieren zal blijven vinden om in de échte wereld de besteding van crypto’s te stimuleren en haar gebruikers de mogelijkheid te geven om zonder transactiekosten in Bitcoins te investeren en deze vast te houden.