Beste 3 cryptocurrencies om te kopen tijdens de uitverkoop

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste 3 cryptocurrencies om te kopen tijdens de uitverkoop

By Crispus Nyaga - Kort bericht

De prijzen van cryptovaluta zijn de afgelopen maanden sterk gedaald. Volgens CoinGecko is de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies gedaald van meer dan $3 biljoen in november vorig jaar tot ongeveer $1,9 biljoen

Historisch gezien hebben cryptocurrencies de neiging om te herstellen nadat ze een grote daling hebben gemaakt. In juli 2021 compenseerde Bitcoin bijvoorbeeld de meeste verliezen van de twee maanden daarvoor. De koers steeg en testte opnieuw zijn hoogste punt ooit, van bijna $70.000. Dus, dit zijn enkele van de beste munten om te kopen als cryptocurrencies terugveren.

Ethereum

Ethereum is de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld op basis van marktkapitalisatie. Het is een platform waarmee ontwikkelaars alle soorten applicaties kunnen bouwen, zoals die in de metaverse, stablecoins en gedecentraliseerde financiën.

De prijs van Ethereum is gedaald van bijna $5000 in november naar ongeveer $3000 vandaag. Deze daling vond plaats vanwege de angst voor de Federal Reserve en de toenemende concurrentie. Inderdaad, veel door Ethereum gebouwde apps zijn verhuisd naar andere snellere en goedkopere platforms zoals Polygon en Avalanche.

Toch is er een kans dat de Ethereum-prijs de komende maanden zal herstellen als het overgaat van een proof-of-work naar een proof-of-stake-netwerk. Ondanks de concurrentie heeft Ethereum ook een groot marktaandeel in zijn branche.

Ripple

Ripple is een bekend platform dat meestal wordt gebruikt door grote financiële dienstverleners zoals Santander en SBI International, om hun transacties te vereenvoudigen.

De XRP-prijs is de afgelopen maanden sterk gedaald, omdat beleggers de SEC vs Ripple-zaak blijven volgen. De daling is ook te wijten aan de toenemende angst voor hoge rentetarieven en strenge regelgeving.

Er is een kans dat de Ripple-prijs zal terugveren, ongeacht het oordeel van de rechter. Als de rechtszaak tegen Ripple gaat, bestaat de mogelijkheid dat ze in beroep gaan, een proces dat maanden of jaren kan duren. Het worstcasescenario is ook dat Ripple Labs en zijn senior executives worden gevraagd een boete te betalen.

Monero

Monero is een toonaangevende privacymunt waarmee mensen overboekingen kunnen doen die niet kunnen worden gevolgd. Het wordt veel gebruikt in de dark web-marktplaatsen.

De afgelopen dagen is er een pleidooi gehouden voor het gebruik van Monero. In Canada heeft de regering bijvoorbeeld verschillende Bitcoin-portefeuilles gesanctioneerd als onderdeel van haar harde optreden tegen de aanhoudende protesten. In de VS heeft de FBI een taskforce voor cryptocurrencies aangekondigd. Ook kondigde het bureau onlangs aan dat het geld had teruggevonden dat was gestolen in de Bitfinex-hack.

Daarom zullen deze problemen waarschijnlijk meer mensen ertoe aanzetten om Monero te gebruiken, een cryptocurrency die coderingstechnologie gebruikt om de kwetsbaarheden die Bitcoin heeft te omzeilen.