Beste 3 DeFi tokens om te scoren in april 2022

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste 3 DeFi tokens om te scoren in april 2022

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Decentralized Finance (DeFi) heeft de afgelopen dagen een sterk herstel doorgemaakt naarmate beleggers zich meer op hun gemak voelen in de sector. De totale waarde vergrendeld (TVL) van de DeFi-industrie is gestegen tot meer dan $222 miljard vanaf het laagste punt in het jaar van ongeveer $180 miljard.

DeFi-tokens zijn cryptocurrencies die worden gebruikt om hun gedecentraliseerde autonome (DAO's) te besturen. Hier zijn enkele van de beste DeFi-tokens die je in april 2022 kunt kopen.

Anchor Protocol

Anchor Protocol is geëvolueerd van een klein DeFi-platform tot het op drie na grootste in de branche. Het heeft een TVL van meer dan $15,2 miljard. Anchor is gebouwd met behulp van de protocollen van Terra en Avalanche. Zijn sterke prestatie is vooral te danken aan de sterke rendementen die het zijn investeerders biedt. Op het moment dat het werd geschreven, had het $11,8 miljard aan totale deposito's en $6,6 miljard aan totaal onderpand en deze groei zal naar verwachting groeien.

Terwijl het Anchor Protocol een sterk groeipad heeft doorgemaakt, heeft de ANC-prijs onder druk gestaan. Het is met meer dan 54% gecrasht vanaf het hoogste punt in maart. Maar zoals hieronder wordt getoond, heeft het een sterke steun gevonden op ongeveer $2,4 en is het boven het voortschrijdend gemiddelde over 25 dagen gestegen. Er is een kans dat het zal blijven stijgen, aangezien de bulls zich richten op de belangrijkste weerstand op $3,5.

AAVE

AAVE is een grote krachtpatser in de DeFi-industrie. Het platform biedt meerdere diensten in zijn intuïtieve toepassingen. Het biedt liquiditeitsvoorziening, waardoor mensen geld kunnen verdienen door hun munten te verstrekken. Gebruikers kunnen ook meerdere cryptocurrencies lenen door onderpand te verstrekken. Verder kunnen ze hun munten inzetten in AAVE en beloningen winnen. Op het moment van schrijven had het netwerk meer dan $21 miljard aan liquiditeit.

Aave is gebouwd met behulp van het netwerk van Ethereum met een totale marktomvang van $14,8 miljard. De ontwikkelaars hebben ook andere opties gelanceerd op Arbitrum, Avalanche, Harmony, Fantom, Optimism en Polygon, hoewel ze nog steeds klein zijn. De kans is groot dat de AAVE-prijs blijft stijgen.

Maker

Maker is een ander populair DeFi-platform dat algemeen bekend staat om zijn Dai stablecoin, die wordt gewaardeerd op miljarden dollars. Het platform stelt mensen in staat geld te lenen en te verdienen door liquiditeit aan het netwerk te verstrekken. In tegenstelling tot andere DeFi-platforms die zijn uitgebreid naar andere blockchains, is Maker loyaal gebleven aan Ethereum. Het heeft een TVL van ongeveer $17 miljard en het netwerk zal naar verwachting blijven groeien.

De prijs van Maker bevindt zich in een sterke bullish trend en nadert nu zijn YTD-high. Er is een kans dat het blijft stijgen.