Beste crypto’s met een marktkapitalisatie van meer dan $500 miljoen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste crypto’s met een marktkapitalisatie van meer dan $500 miljoen

By Motiur Rahman - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Marktkapitalisatie is een van de belangrijkste statistieken om in de gaten te houden bij het beslissen welke crypto-activa te kopen. Doorgaans geven beleggers de voorkeur aan munten met een lagere marktkapitalisatie, omdat er groeipotentieel is. Maar soms kan het helpen om munten te kiezen met een gemiddelde marktkapitalisatie. Dit is waarom:

  • Mid-range cap-munten zijn vaak beproefd in de markt

  • Een marktkapitalisatie van meer dan $500 miljoen kan er ook op wijzen dat het project legitiem is

  • Er is nog veel groeipotentieel met ook een mid-range marktkapitalisatie.

Als je op zoek bent naar munten met een gemiddelde marktkapitalisatie, hebben we hieronder een top 3-lijst die interessant kan zijn:

1 inch netwerk (1INCH)

Het 1inch Network (1INCH) is een innovatief gedecentraliseerd ecosysteem dat is gebouwd om de DeFi-revolutie aan te drijven. Het project is ontworpen om liquiditeit te aggregeren over een breed scala aan DEX’s. Dit geeft gebruikers de kans om verschillende crypto-activa te verhandelen met zeer minimale slippen.

Gegevensbron: Tradingview

1Inch biedt ook cross-chain liquiditeitsaggregatie, waardoor het een van de krachtigste DEX-protocollen ter wereld is. Het is een legitiem project met een bewezen staat van dienst in de markt.

Yearn Finance (YFI)

Yearn Finance (YFI) is een opbrengstlandbouwprotocol dat ook dienst doet als DEX-aggregator. Het is een van de meest herkenbare projecten in DeFi. Sinds de lancering heeft Yearn Finance enorme investeringen in zijn ecosysteem aangetrokken. We hebben de afgelopen maanden ook de lancering van gloednieuwe innovatieve producten op het netwerk gezien.

Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX) is een handelsprotocol waarmee beleggers verschillende crypto’s en niet-crypto-activa kunnen verhandelen met behulp van blockchain-technologie. Het doel van het platform is om gebruikers een reeks zeer liquide verhandelbare activa aan te bieden in het hele financiële landschap. Het project werd opgericht in 2017 en blijft ook tegenwoordig nog gestaag groeien.