Beste plekken om ApeCoin te kopen, dat enorm stijgt na aankopen whales

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste plekken om ApeCoin te kopen, dat enorm stijgt na aankopen whales

By Daniela Kirova - Kort bericht

ApeCoin brak uit de lijn van het weerstandspatroon toen walvissen het kochten, en steeg vandaag met ongeveer 32% in waarde. Het kondigde ook een gratis NFT-weggeefactie aan. De crypto handelt op het moment van schrijven voor $16,47.

Als je wilt weten wat ApeCoin is, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om ApeCoin te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is het governance-token van het APE-ecosysteem, waardoor tokenhouders kunnen deelnemen aan ApeCoin DAO en de deelnemers een gedeelde en open valuta krijgen die kan worden gebruikt zonder gecentraliseerde tussenpersonen.

62% van alle ApeCoin werd toegewezen aan het Ecosystem Fund, dat door de ApeCoin DAO-leden goedgekeurde initiatieven van de gemeenschap zal ondersteunen.

ApeCoin geeft ook toegang tot bepaalde delen van het ecosysteem die anders niet beschikbaar zijn, zoals exclusieve spellen en diensten. Voor externe ontwikkelaars is ApeCoin een hulpmiddel om deel te nemen aan het ecosysteem door ApeCoin op te nemen in services, games en andere projecten.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

ApeCoin kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van toonaangevende analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

ApeCoin prijsvoorspelling

Changelly voorspelt een gematigd bullish en variabel prijstraject. In 2023 verwachten ze dat de prijs van ApeCoin gemiddeld $55 zal blijven. In 2024 zal het dalen tot $45. Het gemiddelde zal het volgende jaar $60 zijn.

ApeCoin op sociale media