Beste plekken om ENS te kopen, dat een kwart aan zijn waarde toevoegde

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste plekken om ENS te kopen, dat een kwart aan zijn waarde toevoegde

By Daniela Kirova - Kort bericht

Na het plaatsen van historische dagelijkse verkopen van ENS-domeinen op OpenSea, voegde de Ethereum Name Service-munt meer dan 20% toe aan zijn waarde.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het ENS-netwerk en de munt, inclusief of en waar je ENS kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om ENS nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is ENS?

Ethereum Name Service (ENS) is een gedistribueerd, open en uitbreidbaar naamgevingssysteem op basis van de Ethereum-blockchain. ENS zet door mensen leesbare Ethereum-adressen om in machineleesbare alfanumerieke codes.

De omgekeerde conversie – het koppelen van metadata en machineleesbare adressen aan door mensen leesbare Ethereum-adressen – is ook mogelijk.

Het doel van Ethereum Name Service is om het op Ethereum gebaseerde web gemakkelijker toegankelijk en begrijpelijk te maken voor mensen, vergelijkbaar met hoe de Domain Name Service van het internet internet toegankelijker maakt.

Net als DNS gebruikt ENS ook een systeem van door punten gescheiden hiërarchische namen, domeinen genaamd, waarbij domeineigenaren hun subdomeinen volledig beheren.

Moet ik nu ENS kopen?

ENS kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

ENS prijsvoorspelling

Price Prediction voorspelt dit jaar een maximumniveau van $24,21 voor ENS met een gemiddelde prijs van $21. Het zal in 2023 voor minimaal $29,51 worden verhandeld, in welk jaar het kan oplopen tot $35,40.

De analist voorspelt ook een opwaarts traject in 2024. 1 ENS is minimaal $42 waard. Het kan $51,44 bereiken met de gemiddelde prijs van $43.

ENS op sociale media