Beste plekken om NEAR te kopen, dat vandaag steeg met 25%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste plekken om NEAR te kopen, dat vandaag steeg met 25%

By Daniela Kirova - Kort bericht

Op het moment van schrijven was de live NEAR Protocol-prijs $19,24 met een 24-uurs handelsvolume van $2,9 miljard. De 16e grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie wint aan nieuws dat de NEAR Wallet Selection-functie live is gegaan.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je NEAR kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu NEAR te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is NEAR?

NEAR is een uniek protocol omdat het Nightshade-technologie gebruikt om de transactiedoorvoer enorm te verbeteren. Nightshade is een variant van sharding, waarbij individuele sets validators transacties parallel over meerdere sharded-ketens verwerken, waardoor de algehele capaciteit van de blockchain wordt verbeterd.

In tegenstelling tot 'gewone' sharding, produceren shards in Nightshade een fractie van het volgende blok, 'chunks' genoemd. NEAR Protocol bereikt tot 100.000 TPS en bijna onmiddellijke transactie-finaliteit dankzij een blokcadans van één seconde, terwijl tegelijkertijd de transactiekosten vrijwel nul blijven.

Moet ik nu NEAR kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

NEAR prijsvoorspelling

Wallet Investor voorspelt dat NEAR binnen een jaar van $19,26 naar $25,87 zal stijgen, waardoor het winstpotentieel in deze periode op 34,31% komt. Over vijf jaar (2027) denken ze dat de prijs van NEAR $62,45 zal zijn.

NEAR op sociale media