Beste plekken om Solana te kopen, dat in 24 uur met 9% steeg

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste plekken om Solana te kopen, dat in 24 uur met 9% steeg

By Daniela Kirova - Kort bericht

Solana was deze week in het nieuws nadat OpenSea een integratie met het leidende ecosysteem onthulde, dat een belangrijke speler is in de NFT-industrie. Sinds de aankondiging heeft Solana meer dan 8% aan zijn waarde toegevoegd.

De prijs zakte lichtjes in Aziatische uren. Bij het ter perse gaan was het bijna $123 waard, het hoogste punt sinds begin februari.

Als je meer wilt weten over Solana, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plekken om Solana te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Solana nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Solana?

Solana is een 3G-blockchain die de ontwikkeling van slimme contracten, dApps en andere DeFi-oplossingen ondersteunt. Het verschilt van andere blockchains omdat het een hybride consensusalgoritme gebruikt dat proof of stake combineert met proof of history.

Hierdoor kan het ecosysteem tot 50.000 transacties per seconde verwerken. Het open source-netwerk gebruikt enkele honderden knooppunten, wat een veel grotere efficiëntie mogelijk maakt dan de meeste bestaande modellen.

Vanwege de composability van het Ethereum Mainnet, herbergt het nog steeds een groot aantal dApps. Velen van hen vinden Solana een beter alternatief omdat het sneller en goedkoper is.

Moet ik nu Solana kopen?

Solana kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Solana prijsvoorspelling

Volgens FX Street zou Solana's native crypto SOL na een lichte dip een nieuwe aanloop naar $136 kunnen veroorzaken. De bull run zal echter eindigen met een dagelijkse kandelaar van iets minder dan $78.

Solana op social media