Beste plekken om Terra te kopen, dat met een vijfde in waarde steeg

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Beste plekken om Terra te kopen, dat met een vijfde in waarde steeg

By Daniela Kirova - Kort bericht

Terra’s token Luna won 16% en telde nadat Terra de introductie van zelfterugbetalende leningen aankondigde en zijn stablecoin UST zijn rivaal BUSD, Binance’s stablecoin, overtrof qua marktkapitalisatie.

Deze korte gids bevat alles wat je moet weten over het Terra Luna-netwerk en de munt, inclusief of en waar je Terra Luna kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om Terra nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Terra?

Terra is de 8e grootste crypto door marktkapitalisatie. Het blockchain-protocol maakt gebruik van fiat-gekoppelde stablecoins om prijsstabiele wereldwijde betalingssystemen aan te drijven.

Terra beweert de prijsstabiliteit en brede acceptatie van fiat-valuta’s te combineren met de censuurweerstand van BTC. Het biedt snelle en betaalbare nederzettingen.

De ontwikkeling van Terra begon in januari 2018 en het mainnet werd officieel gelanceerd in april 2019. De stablecoin UST behoudt zijn een-op-een valutakoppeling via een algoritme dat vraag en aanbod automatisch aanpast.

Dit wordt bereikt door LUNA-houders te stimuleren om LUNA en stablecoins tegen winstgevende wisselkoersen te ruilen om het aanbod van stablecoin uit te breiden of te verkleinen om aan de vraag te voldoen.

Moet ik nu Terra kopen?

Terra kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Terra prijsvoorspelling

Wallet Investor vindt Terra een uitstekende investering. Ze verwachten een stijging op lange termijn. In april 2027 zal 1 LUNA $554 waard zijn.

Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +517% opleveren. Als je er nu $100 in investeert, kan dat over vijf jaar tot $617 zijn.

Terra op sociale media