Binance Coin prijsanalyse: BNB kan haar 506 dollar ondersteuning verliezen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance Coin prijsanalyse: BNB kan haar 506 dollar ondersteuning verliezen

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Binance munten vóór een prijsgrafiek

Binance Coin (BNB) bevindt zich momenteel in een bearishe trend en dreigt onder het belangrijkste ondersteuningsniveau van 506 dollar te zakken als de markt op deze wijze voortzet

De cryptomarkt heeft de afgelopen dagen miljarden dollars verloren, waarbij verschillende cryptovaluta’s nog steeds moeite hebben om hun verliezen terug te winnen. Bitcoin en Ethereum hebben de afgelopen uren minder dan 1% aan hun waarde toegevoegd. BNB, de op twee na grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie, handelt echter nog steeds in het rood.

Ondanks de recente dip heeft BNB het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en verschillende analisten en experts denken dat het snel weer zal herstellen en omhoog zal klimmen.

BNB prijsvooruitzicht

Hoewel BNB het afgelopen jaar uitstekend heeft gepresteerd, heeft het op de korte termijn ondergepresteerd. BNB is in de afgelopen zeven dagen met 16% gedaald omdat het moeite heeft om boven het 520 dollar niveau te blijven. De bears hebben de controle over de markt, iets dat duidelijk uit de BNB/USDT 4-uurs prijsgrafiek blijkt .

BNB/USDT 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Het 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van 619 dollar is hoger dan de huidige handelsprijs van BNB. Andere technische indicatoren, waaronder de RSI (40.83) en de MACD lijn, bevinden zich alsook in een bearishe positie. Als deze huidige trend zich voortzet, dan zou BNB tot onder het belangrijkste ondersteuningsniveau van 506 dollar kunnen afglijden. Bij een langdurige bearishe run in de markt zou de BNB zelfs onder de 500 dollar kunnen zakken. BNB heeft echter een sterke steun op de 499 dollar verworven, wat voor de beren moeilijk te doorbreken zou kunnen zijn.

Binance Coin heeft mogelijk de steun van de algehele markt nodig om deze bearishe trend te doorbreken. Als de bulls de controle overnemen, dan zou het BNB/USDT handelspaar voorbij de eerste belangrijke weerstand van 523 dollar kunnen uitkomen. Dit zou dan een platform voor BNB bieden om het volgende weerstandsniveau van 569 te beproeven. Als dit plaatsvindt, dan worden alle verliezen weggeveegd die er de afgelopen dagen opgebouwd zijn.