Binance hervat spot trading voor LUNA en UST

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance hervat spot trading voor LUNA en UST

By Benson Toti - Kort bericht

Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange qua handelsvolume, heeft een hervatting aangekondigd om de handel in Terra (LUNA) en het paar TerraUSD (UST) te hervatten.

De cryptobeurs had de handel in de LUNA/BUSD en UST/BUSD opgeschort in de nasleep van Terra’s ineenstorting. Maar in de hoop dat de markt nog een opleving zou kunnen zien in de UST stablecoin, en momenteel ‘begraven’ LUNA, staat Binance handel toe.

De uitwisseling schreef in een bericht aan zijn gebruikers dat de beslissing volgt op de beweging van de Terra blockchain-validators om “blokproductie te hervatten, on-chain swaps uit te schakelen en IBC-kanalen te sluiten.”

Binance hervat de spothandel voor de volgende handelsparen om 14:00 uur UTC, 13 mei 2022. LUNA/BUSD en UST/BUSD.”

Gebruikers kunnen de cryptocurrencies ook storten en opnemen, hoewel klanten wordt gevraagd om de nodige zorgvuldigheid te betrachten voordat ze verder gaan.

Stortingen en opnames voor $LUNA en $UST worden tegelijkertijd geopend. Zorg ervoor dat je je eigen onderzoek hebt gedaan naar de fundamenten van $LUNA en $UST voordat je gaat handelen”, merkte Binance op.

Binance heeft de twee tokens echter van zijn Convert and Earn -platforms verwijderd.

UST blijft losgekoppeld van de dollar sinds het verlies van pariteit op 9 mei en staat momenteel 79% lager.