Binance is het nieuwste Blockchain for Europe lid

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance is het nieuwste Blockchain for Europe lid

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

De crypto-uitwisseling gigant kondigde op 3 september haar lidmaatschap bij het consortium aan

De wereldwijde blockchain onderneming Binance is het nieuwste lid geworden van Blockchain for Europe, een Europese lidmaatschapsvereniging die internationale blockchain industrie deelnemers uit de gehele Europese Unie vertegenwoordigt.

Teana Baker-Taylor, de Britse directeur van Binance, is benoemd tot lid van het bestuur van Blockchain for Europe. Ze voegt zich bij een groep experts van andere spraakmakende cryptobedrijven zoals Fetch.ai, Block.one, Ripple en Blockseed Ventures. Deze groep belanghebbenden en branche deskundigen zal samenwerken aan een evenwichtig beleid en regelgevend blockchain beheer in de regio. Ook gaan ze samen met Europese beleidsmakers kijken naar de potentiële kansen die blockchain in de toekomst kan bieden.

Baker-Taylor benadrukt de toewijding van Binance aan deze hernieuwde samenwerking.

“Als wereldleider in de digitale activa sector zet Binance zich in om met beleidsmakers samen te werken aan de ontwikkeling van geïnformeerde en effectieve bestuursmodellen die de algehele groei van het blockchain ecosysteem bevorderen, op te leiden en te ondersteunen”, zei ze.

“We zijn verheugd om ons bij Blockchain for Europe aan te sluiten om samen te werken met enkele van de beste bedrijven in de industrie om zo voor blockchain technologie en innovatie van tokenisatie in Europa te pleiten.”

Robert Kopitsch, de secretaris-generaal van Blockchain for Europe, is van mening dat de deelname van Binance van onschatbare waarde zal zijn in het werk van de organisatie.

“Het verwelkomen van Binance in de Blockchain for Europe familie is wederom een geweldige stap in onze missie, waarbij we de kansen benadrukken die Blockchain technologie Europa biedt. We kijken ernaar uit om de expertise en ervaring die deze wereldleider in blockchain met zich meebrengt, te integreren”, zei hij.

De huidige focus van Blockchain for Europe ligt op het formuleren van een reactie op het EU actieplan inzake AML openbare raadpleging, de Digital Services Act (DSA) inzake smart contracts, en het aanvullen van lopende discussies over de voorgestelde EU Framework for Markets in Crypto-assets raadpleging, dat afgelopen december 2019 plaatsvond.

Binance is één van ‘s werelds meest prominente blockchain en crypto infrastructuur providers. Het bedrijf heeft onlangs het mainnet van zijn Smart Chain gelanceerd, een op smart contracts gebaseerde blockchain technologie die parallel met de Binance Chain loopt.

Binance werkt verder aan de lancering van haar Binance Card in de Verenigde Staten. De Binance Card is een cryptogeld debitcard die het bedrijf in samenwerking met het crypto handelsbedrijf Swipe, ook eigendom van Binance, ontwikkeld heeft.

Hun toetreding tot de Verenigde Staten wordt mogelijk gemaakt door een partnerschap met de Evolve Bank and Trust, een bankinstelling die in Amerika actief is. Het partnerschap ontgrendelde directe USD stortingen voor gebruikers in het land.