Binance Launchpool onthult nieuwe fan tokens voor voetbalteams

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance Launchpool onthult nieuwe fan tokens voor voetbalteams

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van het Wanda Metropolitano Stadium

Binance gebruikers kunnen nu fan tokens voor Atlético de Madrid, AS Roma en OG verdienen

Als onderdeel van Binance’s strategische samenwerking met Chiliz, een fintech blockchain bedrijf dat sport- en entertainment entiteiten van tools voorziet om wereldwijd publiek te betrekken en geld te verdienen, kondigden ze gisteren de introductie van nieuwe fan tokens in de Binance Launchpool aan. De recentste tokens die voor een oogst aangeboden worden, zijn afkomstig van het door Chiliz aangedreven fan invloed- en beloningsplatform Socios.com.

De drie nieuwe toevoegingen zijn fan tokens voor Atlético de Madrid (ATM), AS Roma (ASR) en OG (OG). Ze zijn allemaal op de Chiliz Chain gebouwd, een Proof of Authority sidechain op basis van Ethereum. Fans kunnen de Socios.com applicatie en services gebruiken om via deze utility tokens een ​​getokeniseerd aandeel van invloed op club beslissingen te verkrijgen. Ze kunnen ook voor clubherkenning gaan, exclusieve beloningen en meer, aangezien de tokens als lidmaatschap sleutels dienen.”

Atlético de Madrid en AS Roma zijn beide iconische clubs met een lange geschiedenis die in respectievelijk La Liga en de Serie A vele overwinningen hebben behaald. OG, aan de andere kant, is een eSports team dat in 2015 werd opgericht en in hun opeenvolgende overwinningen in het jaarlijkse Dota 2 wereldkampioenschap toernooi The International meer dan 26,6 miljoen dollar aan prijzengeld heeft verzameld.

Changpeng Zhao (CZ), de CEO en oprichter van Binance, merkte op: “De traditionele sport en eSports industrieën zijn actiever bezig met het verkennen en betrekken van de cryptowereld. Fan tokens worden goed door onze gebruikers ontvangen en we werken graag nauwer met Chiliz samen om ze er toegang toe aan te blijven bieden.”

Dit laatste nieuws volgt op de eerdere introductie deze maand van Juventus (JUV) en Paris Saint-Germain (PSG) in de Binance Launchpool. Fans zullen de drie nieuwe tokens waarschijnlijk nauwlettend in de gaten houden aangezien de prijzen van JUV en PSG, volgens gegevens van CoinMarketCap, in de week na hun toevoeging aan de Launchpool met respectievelijk meer dan 285% en bijna 240% gestegen zijn.

Alexandre Dreyfus, de CEO en oprichter van Chiliz en Socios.com, voegde toe: “Na het succes van zowel PSG als JUV fan tokens, zijn we verheugd om nog drie partners aan de Binance Launchpool toe te voegen en zo een volgende stap voorwaarts te zetten in onze visie om de sport en entertainment industrie in de komende vijf tot zeven jaar te tokeniseren.”

De oogstperiode begon vandaag om middernacht en duurt tot 00:00 UTC op 23 januari 2021, waarbij gebruikers gedurende deze periode in afzonderlijke pools BNB, BUSD of CHZ kunnen staken. ATM, ASR en OG worden op 30 december 2020 in de Binance Innovation Zone genoteerd, waarna de handel in ATM/USDT, ATM/BTC, ASR/USDT, ASR/BTC, OG/USDT en OG/BTC geopend wordt.