Binance onderbreekt gedurende 30 minuten de opname van Ether en ERC-20

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance onderbreekt gedurende 30 minuten de opname van Ether en ERC-20

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Binance-Logo auf Telefon mit Kryptowährungen

De crypto-uitwisseling Binance heeft gisteren kortstondig de opname van Ether (ETH) en ERC-20 tokens gedurende meer dan 30 minuten opgeschort

De toonaangevende crypto-uitwisseling Binance heeft gisteren kortstondig de opname van ETH en ERC-20 tokens gedurende meer dan 30 minuten opgeschort. Binance verkondigde via haar officiële Twitter pagina dat het de opname van de cryptovaluta’s tijdelijk had opgeschort.

De crypto-uitwisseling tweette: “Binance heeft de opnames van $ETH en op Ethereum gebaseerde tokens tijdelijk vanwege een hoge netwerkcongestie opgeschort.” Binance verzekerde haar gebruikers dat hun geld veilig is en verontschuldigde zich voor het ongemak dat de opschorting mogelijk veroorzaakt heeft.

Ether is één van de meest gebruikte crypto’s ter wereld. Ether doorbrak onlangs voor het eerst in haar geschiedenis de grens van 2.000 dollar, omdat steeds meer gebruikers het Ethereum netwerk overspoelen. De netwerkcongestie kan te wijten zijn aan het gebruik van ETH in de DeFi omgeving.

Binance herstelde later echter de opname services voor de cryptovaluta en haar tokens. De crypto-uitwisseling stelde haar gebruikers weer in staat om ETH en ERC 20-tokens van het platform op te nemen. Dat weerhield de kritiek echter niet, want de handelaren en investeerders waren niet blij met de tijdelijke opschorting.

De Binance CEO Changpeng Zhao moest een verklaring over de beslissing van de uitwisseling afleggen. Hij tweette: “ETH is momenteel, met 1200+ gas, super overbelast. @Binance heeft de opnames opgeschort. Er is een complottheorie dat Binance de ETH gas kosten opzettelijk hoog maakt. Laten we het nu een beetje naar beneden zien gaan”.

De actie van Binance kwam te midden van een stijging van de Ethereum gas kosten en een achterstand die in meer dan 51.000 lopende transacties op de Ethereum blockchain resulteerde. Sommige gebruikers bekritiseerden Binance vanwege de congestie op de Ethereum blockchain en beweerden dat het een poging was om meer gebruikers naar de Binance Smart Chain te trekken.

De hoge Ethereum vergoeding blijkt een probleem voor het netwerk te zijn. De crypto YouTuber Lark Davis drong er onlangs bij de Ethereum ontwikkelaars op aan om ETH 2.0 te lanceren. Davis waarschuwde dat het nalaten om dit te doen ertoe zou kunnen leiden dat rivaliserende netwerken vanwege de hoge gas kosten Ethereum inhalen.

De hoge gas vergoeding maakt het voor de gemiddelde investeerder een uitdaging om het Ethereum netwerk te gebruiken, wat hen ertoe aanzet om naar de goedkopere alternatieven over te schakelen. Davis waarschuwde ervoor dat de Binance Smart Chain, dankzij de huidige hoge gas kosten van Ethereum, populairder wordt. De gedecentraliseerde apps (dApps) van de Binance Smart Chain genieten van bijna hetzelfde volume als de dApps die op het Ethereum netwerk gehost worden, voegde hij eraan toe.