Binance UK geeft vóór lancering Bitcoin advertenties vrij

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Binance UK geeft vóór lancering Bitcoin advertenties vrij

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van London in het Verenigd Koninkrijk

De nieuwe advertenties van de crypto-uitwisseling zijn strategisch in bushaltes in Londen geplaatst

Binance brengt de valuta van de toekomst naar Londense forenzen met nieuwe advertenties in bushaltes in de stad.

De nieuwe Britse tak van Binance onthulde in een tweet die op 28 augustus werd verspreid dat het bedrijf in 17 verschillende bushaltes nieuwe advertenties had geplaatst. De afbeelding toonde de groei van de valuta, van de eenvoudige munt met een gat erin naar de moderne munt, tot Bitcoin helemaal aan het einde.

De slogan luidt simpelweg: “Geld evolueert. Het is tijd om je aan te passen.”

Binance kondigde aan dat het in juni van dit jaar naar het Verenigd Koninkrijk zou uitbreiden en naar verwachting zullen ze ergens dit najaar hun gereguleerde uitwisselingsplatform lanceren. Bronnen onthullen dat de uitwisseling geregistreerd zal worden bij de Britse Financial Conduct Authority (FCA) en tot 65 digitale activa zal aanbieden om te verhandelen.

Binance UK kondigde ook aan dat het als uitvoerend lid zal toetreden tot CryptoUK, een zelfregulerende branchevereniging.

Londen is de nieuwste hotspot voor cryptobedrijven die op zoek zijn naar nieuwe investeerders. Afgezien van Binance hebben andere cryptoliefhebbers eerder al van de gelegenheid gebruik gemaakt om in de gehele stad te adverteren. Het controversiële HEX token van Richard Heart wordt in de bussen en kranten van Londen geadverteerd, en was ook te zien in de Engelse Premier League voetbalwedstrijden.

Het HEX token heeft argwaan gewekt bij leden van de crypto community vanwege de hoge rendementen, die velen associëren met Ponzifraude en investeringszwendel.

Galaxy Digital, van Mike Novogratz, kocht ook een paginagrote advertentie in de Financial Times.

De aantrekkingskracht van Londen als cryptobestemming komt voort uit zijn positie als één van ‘s werelds meest gevestigde en prominentste financiële centra. Er zijn tal van cryptobedrijven in de omgeving en het kent een bloeiende cryptoliefhebbers community. Daarnaast heeft de stad meer dan 130 Bitcoin geldautomaten en ongeveer 50 handelaren die bereid zijn Bitcoin voor betalingen te accepteren. Deze factoren dragen ertoe bij dat de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk een gunstig zakelijk landschap voor cryptobedrijven wordt.

Het lijkt er echter op dat zorgen over de toekomst van het Verenigd Koninkrijk temidden van de Brexit het voor sommige bedrijven een uitdaging hebben gemaakt om in het land te blijven. Bitstamp, een in Londen gevestigde crypto-uitwisseling, heeft onthuld dat het de rekeningen van haar Britse klanten migreert naar Bitstamp Europe SA, een zakelijke entiteit in Luxemburg.

De uitwisseling schreef hun beslissing toe om naar naleving van de regelgeving over te schakelen en hun wens om de operationele efficiëntie te verbeteren.