Bitcoin whales verwerpen mogelijk prijzen van meer dan 19.500 dollar

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitcoin whales verwerpen mogelijk prijzen van meer dan 19.500 dollar

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van een Bitcoin whale concept

Nu de BTC prijs moeite heeft om de 19.500 dollargrens te doorbreken, neemt de toestroom van Bitcoin whales toe

Terwijl Bitcoin worstelt om de 19.500 dollargrens te doorbreken, is de toestroom van whales toegenomen.

De prijs van Bitcoin (BTC) is er, sinds het haar recordhoogte bereikte, tot dusver niet in geslaagd het 19.400 dollar niveau in een ondersteuning om te zetten. Dit is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de mogelijkheid dat whales een verkoopdruk in het 19.400 tot 19.600 dollar bereik toevoegen om zo de historisch hoge prijs als een weerstand te behouden.

Bitcoin’s voortdurende afwijzing op het hoogste punt ooit

Data van CryptoQuant en Whalemap laten zien dat het 19.500 dollarniveau een belangrijk gebied voor whales is.

19.500 dollar is in eerste instantie de prijs voor een grote groep van whales. Dit betekent dat de whales voor dit bedrag BTC hebben gekocht en hun bezit niet overgedragen heeft, waardoor het mogelijk een winstgebied is geworden.

Nu de prijs van Bitcoin het niveau van 19.500 dollar probeert te overschrijden, is het aantal whales dat de uitwisselingen binnenstroomt toegenomen. Dit geeft aan dat de verkoopprijs of korte verkoopprijs van de whales 19.500 dollar of zelfs meer heeft bereikt of overschreden.

Een anonieme zakenman genaamd ‘General Byzantium’ benadrukte tevens dat Binance een groot aantal verkooporders heeft. Hij gaf aan dat het niveau van 19.500 dollar een weerstandsniveau zal zijn dat voor kopers moeilijk te doorbreken zal zijn.

Korte termijn analyse van BTC/USD

Op korte termijn zijn de analisten het niet eens over de korte termijn vooruitzichten van Bitcoin. Sommigen zeggen dat er nog steeds grotere aanpassingen mogelijk zijn, als het 19.500 dollarniveau geweigerd blijft worden.

Ki Young Ju, de CEO van CryptoQuant, zei dat hij verwachtte dat BTC op de korte termijn zijwaarts zal handelen of gaat zakken. Hij schreef:

“Ik ben op de lange termijn bullish, maar ik denk dat het een aantal dagen zijwaarts zal gaan of gecorrigeerd zal worden. Ik denk dat we op de korte termijn niet de 20.000 dollar gaan doorbreken. Ik verwacht echter dat het eind dit jaar de 20.000 dollargrens zal doorbreken. (Ik ben echter geen PA handelaar). Tot slot, OG whales stopten met ‘HODLing’ en ik ben op de korte termijn bearish”.

Ki wees erop dat de whales niet langer tegen de huidige prijzen Bitcoin verzamelen. Hij legde daarnaast uit dat het moeilijk was om institutionele orders van spotorders te scheiden:

“Deze 20.000 dollar strijd zou $ BTC OG whales versus particuliere beleggers kunnen zijn. En ik sta aan hun kant, en ben op de korte termijn bearish. Ik weet dat on-chain gegevens niet de instroom van institutionele spot biedingen kunnen weergeven. Maar het lijkt erop dat de huidige BTC whales (OG’s) hun beweging hebben stopgezet, wat goed voor de bullrun was.”

Volgens CryptoQuant is de instroom van whales in Bitcoin (BTC) de grootste sinds juli en deze gegevens komen overeen met de continu geweigerde 19.400 dollarprijs van BTC.