Bitcoin zal $1 miljoen bereiken, aldus Arthur Hayes

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitcoin zal $1 miljoen bereiken, aldus Arthur Hayes

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Bitcoin handelt nu al een paar maanden rond de $40k-regio, maar de langetermijnvoorspelling blijft positief.

Arthur Hayes, de voormalige CEO van derivatenbeurs BitMEX, onthulde in zijn laatste blogpost dat hij gelooft dat Bitcoin tegen het einde van dit decennium $1 miljoen zal bereiken.

Hayes stelt dat de aanhoudende crisis en het dreigende onheil in Europa en de Verenigde Staten de waarde van Bitcoin de komende acht jaar richting $1 miljoen zal duwen.

Volgens de voormalige BitMEX-boos zou het buitensluiten van Rusland een grote vergissing zijn, aangezien het Oost-Europese land een cruciale rol speelt in de huidige wereldwijde economische dynamiek.

Hij betoogde dat Duitsland niet zou kunnen concurreren met de exportmacht van China, terwijl de toenemende inflatie interne woede zou veroorzaken binnen de Europese Unie:

“De ECB zit in de val, de EU is klaar en binnen tien jaar zullen we weer lira, drachmen en Duitse marken verhandelen. Naarmate de vakbond uiteenvalt, zal geld in glorieuze hoeveelheden worden gedrukt in een pantheon van verschillende lokale valuta’s. Hyperinflatie is niet van tafel. En nogmaals, als Europese spaarders een kans zien dan zullen ze vluchten naar harde activa zoals goud en Bitcoin. Het uiteenvallen van de EU betekent dat Bitcoin $1 miljoen waard zal zijn.”

Hayes verklaarde verder dat de doemlus in het westerse financiële beleid, met name de yield curve control (YCC), de komende jaren de rally van Bitcoin naar $1 miljoen zou aanwakkeren:

“De Doom Loop zal tegen het einde van het decennium $1 miljoen Bitcoin en $10.000 – $20.000 goud inluiden. We moeten strijden voor vlaggen uit eigenbelang om een deel van hun overschot op de lopende rekening in Bitcoin te bewaren, zodat Bitcoin-boeren-tot-tafel-economieën over de hele wereld kunnen ontkiemen. Nogmaals, in tegenstelling tot goud moet Bitcoin bewegen – anders stort het netwerk in.

Bitcoin is met meer dan 40% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $69k dat het in november 2021 bereikte. Marktexperts zijn echter van mening dat het deze bearish trend zal verlaten en de komende maanden opnieuw een nieuw record zal bereiken. of jaren.