Bitcoin zou snel richting $50k kunnen stijgen na stabilisatie boven $47k

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitcoin zou snel richting $50k kunnen stijgen na stabilisatie boven $47k

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Bitcoin presteert goed sinds het begin van de put en zou de komende dagen hoger kunnen stijgen.

De bredere markt voor cryptocurrency presteert sinds het begin van de week goed. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is gestegen tot boven $2 biljoen dankzij de aanhoudende rally van Bitcoin en de andere grote cryptocurrencies.

Bitcoin is de afgelopen tijd gestegen en heeft de afgelopen zeven dagen meer dan 11% aan zijn waarde toegevoegd.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin rond de $48k, een stijging van minder dan 1% tot dusver vandaag. De aanhoudende rally is een verbetering ten opzichte van wat Bitcoin eerder dit jaar doormaakte toen de prijs worstelde om het psychologische niveau van $40k te overtreffen.

Als de huidige rally aanhoudt, zal Bitcoin voor het einde van de week het weerstandsniveau van $ 50k overschrijden. Bitcoin's hoogste punt ooit blijft op $69.044, en veel marktexperts zijn optimistisch dat de leidende cryptocurrency voor het einde van het jaar een nieuw record zal bereiken.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De BTC/USD 4-uurgrafiek is momenteel bullish, aangezien de leidende cryptocurrency deze week tot nu toe goed heeft gepresteerd. De technische indicatoren laten zien dat BTC binnenkort hoger kan stijgen als de stieren de controle behouden.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat wijst op een bullish momentum voor Bitcoin. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 50 laat zien dat Bitcoin snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als het positieve momentum wordt gehandhaafd.

Bitcoin zou het eerste grote weerstandsniveau kunnen overschrijden en dit jaar voor het eerst boven $50k kunnen handelen. Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben om een ander belangrijk weerstandsniveau in de buurt van $52k te overtreffen.

Aan de andere kant, als de bears de markt weer onder controle krijgen, kan Bitcoin de komende uren dalen tot onder het eerste grote ondersteuningsniveau van $46.500. Het ondersteuningsniveau van $45k zou echter op korte termijn een verdere neerwaartse beweging moeten beperken.