Bitcoinmeester Exchange 2021 | De belangrijkste beurs van Nederland

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitcoinmeester Exchange 2021 | De belangrijkste beurs van Nederland

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Het Bitcoinmeester Handelsplatform, een dochteronderneming van Coin Meester B.V., is een bemiddalaar die meer dan 200 cryptocurrencies aanbiedt. Het bedrijf ging live in augustus 2017 en kan met weinig tot geen technische kennis worden gebruikt om cryptocurrency-munten te kopen, verkopen en zelfs op te slaan.

Bitcoinmeester Handelsplatform bevindt zich in Aalsmeer, Nederland. Ondanks dat het een relatief nieuwe speler is op de cryptomunten-markt, heeft het een van het grootste aanbod in munten in Europa! U kunt investeren in populaire munten zoals Bitcoin, Ethereum en andere kleinere cryptomunten zoals Chainlink en Enjin.

Het Bitcoinmeester Handelsplatform heeft een uitstekende klantenservice, waardoor dit het perfecte platform is voor beginners om in crypto-munten te investeren. De uitwisseling groeit erg snel omdat het handelsplatform gemakkelijk te navigeren is en een gemakkelijke start biedt in het verder handelen in een complexe crypto-munt-wereld.

Bitcoinmeester biedt een website met unieke ervaring voor klanten in Polen, Spanje, Frankrijk en Nederland. Het is van plan zijn basis over heel Europa uit te breiden. Stel dat u de beurs vanuit andere landen bezoekt – de website heeft een Engelse versie die uw ervaring consistent zal maken.

Bitcoinmeester is als munten-handelsplatvorm geregistreerd en goedgekeurd door De Nederlandse Centrale Bank. Er zijn strenge eisen voordat een bedrijf wordt goedgekeurd en zaken mag doen voor de hoogste bank van het land, wat de reputatie van het platform bevestigt.

Opvallende Bitcoinmeester Exchange-functies

Bitcoinmeester biedt bijna alle crypto-munten aan die de top 100 van CoinMarketCap bezetten. Op het platform kunnen meer dan 200 munten worden verhandeld; de meeste worden nog niet aangeboden door andere makelaars.

Staking – Met de nieuw geïntroduceerde staking-functie kunnen handelaars de werking en beveiliging van een blockchain-netwerk ondersteunen voor beloningen! Maar, als een handelaar er echter voor kiest om zijn munten uit de stakingportefeuille te halen, dan verdient hij voor die dag geen staking rente. Hier is de lijst met munten die gebruikers kunnen staken met Bitcoinmeester.

Rente op Stablecoins – Bitcoinmeester biedt jaarlijks tot 7% ​​rente op stablecoins die op hun platform zijn ingezet. Deze munten zijn onder meer Dai, Tether, Paxos Standard en TrueUSD. De rente wordt dagelijks betaald en toegevoegd aan uw gebruikersaccount.

Gemakkelijke betalingsmethoden – Bitcoinmeester accepteert bankoverschrijvingen voor het storten van geld. Stortingen met een creditcard zijn niet toegestaan. Dit kan nadelig zijn voor u als dat uw primaire betaalmiddel is. Het goede nieuws is echter dat het platform stortingen in alle valuta’s accepteert. Deze unieke functie onderscheidt het van hanelsplatformen die alleen stortingen in crypto-munten toestaan.

Functie voor het uitwisselen van activa – Wissel eenvoudig activa met het platform om te besparen op netwerkkosten met de any-to-any-functie.

Opnamekosten – Bitcoinmeester brengt opnamekosten in rekening van 0.0005 BTC wanneer u BTC opneemt. Dit is een vergoeding die ver onder het sectorgemiddelde ligt. Het sectorgemiddelde is ongeveer 0.0008 BTC per opname.

Veilig platform – Bitcoinmeester Handelsplatform biedt een veilig platform voor transacties. Bitcoinmeester gebruikt verschillende beveiligingslagen en houdt 95% van zijn geld in koude opslag.

Bitcoinmeester’s VIP aanbiedingen

Niveau 30 dagen handel Fee
VIP 1 ≥ € 1,00 1%
VIP 2 ≥ € 500,00 0.9%
VIP 3 ≥ € 1.000,00 0.8%
VIP 4 ≥ € 5.000,00 0.7%
VIP 5 ≥ € 10.000,00 0.6%
VIP 6 ≥ € 25.000,00 0.5%
VIP 7 ≥ € 50.000,00 0.4%
VIP 8 ≥ € 100.000,00 0.3%
VIP 9 ≥ € 500.000,00 0.2%
VIP 10 ≥ € 1.000.000,00 0.1%

Bitcoinmeester: Voordelen en Nadelen

Voordelen

  • Biedt 7% rente op ingezette stablecoins op hun platform
  • Uitstekende klantenservice, beschikbaar in meerdere talen
  • Meer dan 200 munten om te verhandelen, wat veel handelsmogelijkheden biedt voor beleggers
  • Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te navigeren op het handelsportaal. U heeft geen technische kennis nodig om te beginnen met investeren
  • Gemakkelijke betalingsmethode. Het is gemakkelijk om crypto-munten te kopen met fiat
  • Gereguleerd door De Nederlandse Centrale Bank

Nadelen

  • De uitwisseling is alleen beperkt tot Europese landen

Hoe meldt u zich aan voor Bitcoinmeester-uitwisseling

Ga naar https://www.bitcoinmeester.nl/register om u aan te melden voor een account bij Bitcoinmeester. Het twee-stappen proces is eenvoudig en kan binnen drie minuten worden voltooid.

  1. Voer uw e-mailadres, naam en gebruikerswachtwoord in en ga akkoord met de uitwisselingsvoorwaarden. Er wordt een verificatie-e-mail naar u verzonden
  2. Klik op de verificatiecode om deze te activeren en log in op uw account

Het openen van een account is gratis op Bitcoinmeester, maar er is een standaardtarief van ongeveer 2%. Bitcoinmeester baseert zijn kosten op hoeveel u handelt. Hoe meer u handelt, hoe minder kosten u betaalt. Naarmate uw handelsvolume toeneemt, stijgt u op een VIP-ladder. Er zijn 9 niveaus waarmee u een korting van wel 1,75% op het normale tarief kunt krijgen. Dit betekent dat wanneer u niveau 9 bereikt, uw tarief wordt verlaagd tot 0,25%.

De gebruikersinterface voor het Bitcoinmeester Handelsplatform

Het Bitcoinmeester Handelsplatform heeft een mooi en intuïtief ontwerp dat is gericht op zowel gevorderde als beginnende handelaars. Handelaars kunnen kiezen tussen twee handelsmethoden: eenvoudig kopen en verkopen of geavanceerd. Voor de eenvoudige handelsmodus kunnen handelaars snel digitale valuta wisselen tegen de geldende markttarieven. De geavanceerde modus stelt handelaars daarentegen in staat om prijzen voor orders in te stellen en stop-loss-orders te plaatsen.

Eenvoudig kopen en verkopen

Geavanceerde handel

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Een blik op de betrokkenheid van de Bitcoinmeester-gemeenschap laat zien dat het team erg actief is en uitgesproken voorstaanders heeft. Het handelsplatform is actief op hun blog en de volgende sociale media; Telegram, Twitter, Facebook. Het Twitter-account is erg actief, met 4.600 volgers op het moment van schrijven, met links naar marktnieuws, aankondigingen en nieuwe vermeldingen op het platform.

Bitcoinmeester: samengevat

Het Bitcoinmeester Handelsplatform is een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform voor het verhandelen, kopen en verkopen van crypto’s. Het is gunstig voor beleggers die willen vermijden dat ze extra netwerk- en transactiekosten moeten betalen bij het kopen of verhandelen van crypto-munten op verschillende platformen. Op Bitcoinmeester kunt u munten kopen met fiat-valuta of met winsten die op de lange termijn zijn verdiend.

Bitcoinmeester betaalt ook 7% rente op stablecoins die op zijn platform zijn ingezet. Hiermee kunt u op de lange termijn geld verdienen met uw crypto-munten.

De centrale beschikt over enkele van de meest geavanceerde beveiligingsfuncties op het internet. Het blijft zich ontwikkelen en nieuwe middelen bedenken om ervoor te zorgen dat de beveiligingsfuncties up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingstrends op de markt.

Hoewel het handelsplatform een website biedt met unieke ervaring aan gebruikers uit Polen, Spanje, Frankrijk en Nederland, heeft het plannen om zijn basis over heel Europa uit te breiden.