Bitech introduceert mining oplossing met groene energie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitech introduceert mining oplossing met groene energie

By Daniela Kirova - Kort bericht

Bitech Technologies Corporation, een internationale leverancier van technologieoplossingen, is van plan zijn activiteiten uit te breiden om zich te concentreren op de introductie van Tesdison-technologie, een zelfopladende, gepatenteerde technologie die een effectieve groene energie-oplossing biedt voor cryptocurrency-mining, zo vernam Coin Journal uit een persbericht.

Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van een reeks groene energie-oplossingen met een focus op cryptocurrency-mining en datacenters. Het kondigt ook de wijziging van de bedrijfsnaam aan in Bitech Technologies Corporation, wat deel uitmaakt van het uitbreidingsplan.

Tot 99% energie-efficiëntie

Tesdison, wiens naam een combinatie is van Tesla en Edison, is een zeer efficiënt systeem om elektrische stroom op te wekken en op te laden. De in de VS gepatenteerde technologie zal naar verwachting dienen als een effectieve energiebesparende oplossing met een energie-efficiëntie tot 99%.

Het vervangt de dure ASIC’s (applicatiespecifieke geïntegreerde schakelingen), die miners momenteel gebruiken. De technologie zal ook de enorme elektriciteitsrekening verlagen.

De Tesdison-technologie, die zal worden toegepast in de VS, Canada, de Europese Unie, Japan, Zuid-Korea en vele andere landen wereldwijd, heeft de volgende voordelen:

  • Off-grid werking zonder een nutsaansluiting;
  • Modulaire, schaalbare opslag en stroomopwekking;
  • Geen limiet aan het laden;
  • Ononderbroken, constante stroomvoorziening op elk gewenst voltage;
  • Opwekking tot 100% van de oorspronkelijke output van energie;
  • Continue levering van hernieuwbare energie;

Oneindig schaalbaar

Dankzij de oneindige schaalbaarheid kan de Tesdison-technologie aan verschillende eisen en behoeften van klanten voldoen. Enkele van de verwachte groene voordelen zijn:

  • Geen brandstof- of bevoorradingsproblemen;
  • Lage onderhoudskosten met minder mechanische slijtage;
  • Geen gevaarlijke bijproducten en afval;
  • Het is niet nodig om in de buurt van bronnen en voorraden te werken;
  • Werk samen met een groot aantal fabrikanten en leveranciers van batterijopslag;
  • Schaalbaarheid met het op maat uitbouwen van kleinere faciliteiten.

Het bedrijf zal zijn strategische expansie benaderen door samen te werken met toonaangevende cryptocurrency-miners om meer inkomsten te genereren met als doel snel een aanzienlijk marktaandeel te verwerven.

Dr. Benjamin Tran, CEO van Bitech Technologies, liet weten:

“Vandaag zijn we klaar om deze ontwrichtende technologie naar de cryptocurrency-miningsector te brengen, waar digitale activa een nieuwe manier van leven zijn geworden. We zoeken wereldwijde partnerschappen met bekwame zakenpartners om te veroveren wat volgens ons een zeer grote en groeiende markt is waar alle betrokken partijen veel baat bij hebben.”