Bitlocus en Striga lanceren een crypto-enabled debetkaart

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitlocus en Striga lanceren een crypto-enabled debetkaart

By Daniela Kirova - Kort bericht

Bitlocus, een opkomend fintech-bedrijf dat fiat-gebruikers een toegangspoort geeft om te communiceren met DeFi, en Striga, een crypto-native platform voor banking as a service, hebben hun krachten gebundeld om een crypto-enabled debetkaart te lanceren voor gebruikers van Bitlocus die hiervoor in aanmerking komen, las Coin Journal in een persbericht.

Gebruikers kunnen aankopen doen op 70 miljoen+ locaties

Gebruikers kunnen goederen en diensten met crypto kopen op meer dan 70 miljoen handelslocaties wereldwijd, omdat velen traditionele valuta accepteren.

Houders van Bitlocus-kaarten kunnen online aankopen doen, geld opnemen bij geldautomaten en hun crypto uitgeven op POS-apparaten (Point of Sale).

Zakelijke klanten kunnen betalen met tokens, merkkaarten

Met de kaart kunnen zakelijke klanten van Bitlocus betalen met al hun tokens die op de Bitlocus-exchange staan vermeld. Ze kunnen ook hun merk aan de kaart toevoegen.

De CEO van Bitlocus, Andrius Normantas, liet weten:

“De kaart is een natuurlijke aanvulling op het portfolio van andere Bitlocus-producten. Digitale valuta en het crypto-ecosysteem in het algemeen winnen aan kracht en we willen dat onze klanten zoveel mogelijk profiteren van deze verschuiving.”

Striga CEO Bernardo Magnani voegde toe:

“Onze samenwerking met Bitlocus is van cruciaal belang geweest in de evolutie van Striga als bedrijf en dateert uit onze vroege dagen toen we ons eigen cryptokaartprogramma hadden onder het merk Lastbit. We zijn vereerd dat we door Bitlocus zijn geselecteerd om hun ambitieuze crypto-enabled kaartprogramma aan te drijven en we zijn verheugd om deze nieuwe fase in onze samenwerking te starten.”

De partners zullen zowel virtuele als fysieke kaarten introduceren.