Bitrue lanceert stemming over vermelden van de RAVE munt van Ravendex

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bitrue lanceert stemming over vermelden van de RAVE munt van Ravendex

By Charles Thuo - Kort bericht

Digital asset management en uitwisselingsplatform Bitrue voert momenteel een stemming uit op Twitter over de vraag of gebruikers willen dat het de RAVE munt vermeldt. De beurs is van plan om de RAVE-munt van Ravendex op 21 maart 2022 om 10.00 uur UTC te vermelden als mensen stemmen voor de vermelding van de munt.

Volgens Birtrue's tweet , als de meerderheid stemt voor de uitwisseling om de munt te vermelden, zullen gebruikers een kans hebben om een inzetbeloning van maximaal 2.500.000 RAVE tokens te verdienen.

Op het moment van schrijven waren er volgens Bitrue's stempagina 702.362 stemmen uitgebracht op een streefcijfer van 4.000.000 stemmen.

https://twitter.com/Ravendexlabs/status/1504775734639931422?s=20&t=oD0dTkg76vnePvqjdt3bOQ

Ravendex

Ravendex is een niet-bewarende gedecentraliseerde exchange die is gebouwd op Cardano en is een van de snelstgroeiende projecten op Cardano. Het maakt een snelle en vrijwel onmiddellijke overdracht van activa mogelijk met behulp van het Cardano EUTXO-mechanisme dat naast andere verbazingwekkende functies gedeelde liquiditeit mogelijk maakt.

Het was ook het eerste project op Cardano dat het idee van CNT's en CNFT's opvatte.

Hoewel de RAVE munt momenteel met ongeveer 6% is gedaald, had het nieuws dat Bitrue was begonnen te stemmen over het al dan niet vermelden ervan, de crypto-gemeenschap en vooral de houders van RAVE munten enthousiast gemaakt. De munt zag een kleine piek onmiddellijk nadat het nieuws bekend was en er wordt verwacht dat hij getuige zal zijn van een grote prijsstijging als de stemming in zijn voordeel eindigt.

Verschillende andere beurzen, waaronder Bitmart en Sundaeswap, hebben al RAVE munten genoteerd en het inpakken van Bitrue zal een belangrijke stap zijn voor het Cardano-project.