Blockchain ruimte moet moeilijke beslissingen nemen, aldus oprichter Cardano

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Blockchain ruimte moet moeilijke beslissingen nemen, aldus oprichter Cardano

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 26 September 2022

De Binance Blockchain Week begint vandaag en de oprichter van Cardano is een van de eerste keynotesprekers op het evenement.

Cardano oprichter Charles Hoskinson is van mening dat de cryptocurrency-ruimte een lange weg heeft afgelegd en dat het nu tijd is om moeilijke en ongemakkelijke beslissingen te nemen.

Hoskinson zei dit toen hij een keynote speech hield op de eerste dag van de Binance Blockchain Week van dit jaar. Het evenement vindt momenteel plaats in het Dubai World Trade Centre in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij zei;

“Als je voorbij het comfort van Bitcoin gaat, begin je veel andere ideeën te koesteren.”

Hoskinson gebruikte zijn toespraak om onderwerpen als Bitcoin (BTC), Web3 en filosofie te bespreken. De oprichters van Cardano zeiden:

“Naarmate blockchains geavanceerder en krachtiger worden, moeten we een aantal moeilijke en ongemakkelijke filosofische beslissingen gaan nemen.”

Web3 is op dit moment een rage binnen de blockchain ruimte, maar Hoskinson heeft enkele vragen gesteld over hun decentralisatie. Hij zei:

“Op welk punt stap je over de drempel waar je niet meer decentraal bent? Je bent niet langer de arbiter van vertrouwen? Wanneer je voorbij het comfort van Bitcoin gaat, begin je veel andere ideeën te koesteren.

Hij voegde eraan toe dat, aangezien regelgevende instanties nu de blockchain-ruimte onderzoeken, sommige vragen die voorheen niet werden overwogen, nu plotseling naar de oppervlakte komen. Hij voegde eraan toe:

“Op welk punt kunnen we een transactie terugdraaien?” En, als we kunnen, op welk moment kunnen we jouw tegoeden bevriezen? Ik dacht dat we dat nooit zouden kunnen doen.”

Ten slotte sprak de oprichter van Cardano over mensen die zich alleen maar in de cryptocurrency ruimte begeven om geld te verdienen. Volgens Hoskinson zouden mensen zich meer bezig moeten houden met blockchain-technologie dan alleen geld verdienen. Hij zei:

“Als je hier alleen bent om geld te verdienen, verlies je alle dingen die de technologie speciaal maken.”

Cardano is een van de top 10 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie en blijft een van de belangrijkste concurrenten van Ethereum.

Meer weten over Cardano, en hoe je kan Cardano kopen? Lees dan nu onze uitgebreide gids.