BlockFi lanceert een Bitcoin rewards creditcard voor Amerikaanse klanten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

BlockFi lanceert een Bitcoin rewards creditcard voor Amerikaanse klanten

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van een Bitcoin op een Visa creditcard

De kaart kan overal worden gebruikt waar men Visa accepteert en geeft haar houders bij elke aankoop 1,5% in Bitcoin retour

De crypto vermogensbeheer provider BlockFi kondigde gisteren de lancering aan van haar langverwachte rewards card.

De BlockFi Rewards Visa Signature creditcard werd vorig jaar al aangekondigd en sinds december 2020 hebben bijna 400.000 mensen zich voor de wachtlijst aangemeld. Nu worden degenen die vooraan in de rij staan uitgenodigd om de kaart aan te vragen, die enkel aan geselecteerde goedgekeurde klanten in de Verenigde Staten vrijgegeven wordt.

De kaart wordt met alle standaard Visa Signature voordelen geleverd en kan overal worden gebruikt waar er Visa geaccepteerd wordt, iets wat overeenkomt met 44 miljoen handelaren in meer dan 200 landen en gebieden.

Terry Angelos, de SVP en Global Head of Fintech bij Visa, merkte op: “Crypto rewards programma’s zijn een aantrekkelijke manier om consumenten bij de crypto-economie te betrekken. We zijn verheugd om programma’s zoals de BlockFi Rewards Visa Card te zien, die beloningen bieden die relevant zijn voor de groeiende digitale valuta gebruikers community.”

De BlockFi card biedt klanten een manier om Bitcoin te verdienen. Ze ontvangen voor elke aankoop die ze met de kaart doen 1,5% in Bitcoin retour en 2% terug voor elke aankoop bij een jaarlijkse besteding van 50.000 dollar. Gedurende de eerste drie maanden van het kaartbezit ontvangen haar gebruikers een Bitcoin reward percentage van 3,5%. Deze beloningen worden na verzilvering naar de BlockFi Interest Account (BIA) van de klant gestuurd, waar ze een samengestelde crypto rente verdienen.

Andere voordelen voor de kaarthouders zijn de 30 dollar in Bitcoin voor elke succesvolle klantverwijzing naar BlockFi, wat bovenop het basis verwijs-een-vriend programma staat. Er is ook een handelsbonus waarmee klanten 0,25% van hun handelsvolume van de in aanmerking komende cryptovaluta’s in Bitcoin terug kunnen verdienen; dit tot een maandelijks maximum van 500 dollar. Bovendien zorgt een stablecoin bonus ervoor dat de kaarthouders een extra APY van 2% ontvangen op hun stablecoin bezit in een BIA. Dit wordt ook in Bitcoin uitbetaald.

Flori Marquez, de mede-oprichter en SVP of Operations bij BlockFi, voegde toe: “De crypto-industrie heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste Bitcoin betalingstransactie 11 jaar geleden. Bijna iedereen is tegenwoordig wel op de hoogte van de belangrijke rol die crypto bij het hervormen van de financiële ruimte speelt, en onze nieuwe creditcard wordt een volgende revolutie. Deze kaart zal het voor mensen gemakkelijker dan ooit maken om Bitcoin terug te verdienen terwijl ze hun dagelijkse aankopen doen.”