Bloktopia, vandaag met 10% in waarde gestegen: waar koop je Bloktopia

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bloktopia, vandaag met 10% in waarde gestegen: waar koop je Bloktopia

By Daniela Kirova - Kort bericht

Na de alfa-release van Bloktopia, een gedecentraliseerde metaverse, wordt het token verhandeld voor iets minder dan $0,02. Bloktopia is de afgelopen 24 uur met 9,58% gestegen. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Bloktopia kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Bloktopia nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Bloktopia?

Bloktopia is een gedecentraliseerde metaverse ondersteund door en gebouwd op Polygon. In Bloktopia fungeert een gedecentraliseerde virtual reality-wolkenkrabber bestaande uit 21 niveaus (21 miljoen Bitcoin) als een centrale hub voor gebruikers om toegang te krijgen tot crypto-informatie en meeslepende inhoud op één plek.

De zogenaamde Bloktopia's kunnen leren over de basis of over meer geavanceerde crypto onderwerpen, inkomsten verdienen door virtueel onroerend goed te bezitten, games spelen, netwerken bouwen en meer.

Adverteerders en sponsors kunnen via een speciaal NFT-mechanisme inkomsten genereren met de gebruikersbasis van het platform. Gebruikers kunnen deelnemen aan een immersieve omgeving volgens de vier kernpijlers van Bloktopia: leren, verdienen, spelen en creëren.

Moet ik nu Bloktopia kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Bloktopia prijsvoorspelling

Wallet Investor doet een positieve voorspelling. Ze verwachten een stijging op lange termijn. 1 BLOK wordt in maart 2027 verhandeld voor $0,054, meer dan het dubbele van de huidige prijs. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +173% opleveren. Als je nu $100 in BLOK investeert, kan dit over 5 jaar tot $273 zijn.

Bloktopia op social media

https://twitter.com/OusOussama31/status/1498793472899391489