BNB prijsanalyse: BNB stijgt met 10% en doorbreekt de 300 dollargrens

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

BNB prijsanalyse: BNB stijgt met 10% en doorbreekt de 300 dollargrens

By Ilija Rankovic - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Binance Coin (BNB) was gisteren één van de grootste begunstigden van het PayPal nieuws, met een stijging van 10% om daarna de 300 dollargrens te doorbreken

Binance Coin was de afgelopen 24 uur één van de best presterende spelers op de cryptomarkt. De cryptovaluta steeg met 10% om zo voorbij de 300 dollargrens te komen en bereikte daarmee het hoogste niveau in bijna drie weken.

De algehele cryptomarkt heeft de afgelopen 24 uur uitstekend gepresteerd, waarbij Bitcoin de 59.000 dollar bereikte voordat het aan kracht verloor. BNB presteerde ook uitstekend, maar wordt momenteel met een bearishe trend geconfronteerd.

BNB prijsvooruitzicht

Na het goede nieuws van de cryptomarkt is het BNB/USD handelspaar de afgelopen 24 uur naar 316 dollar gestegen. Door de grens van 300 dollar te overschrijden, bereikte BNB het hoogste niveau in bijna drie weken.

BNB/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Een blik op de 4-uurs prijsgrafiek van BNB laat zien dat de prijs weer onder de 300 dollar is gedaald, wat op een bearishe trend duidt. Op het moment van dit rapport wordt BNB/USD tegen 293 dollar verhandeld, wat nog steeds boven het 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (263 dollar) ligt. De MACD zakte naar een bearish gebied nadat de prijs van BNB onder de 300 dollar daalde. Als de huidige trend zich voortzet, dan kan BNB/USD naar de volgende ondersteuning van 280 dollar terugzakken. Het handelspaar daalde eerder op de dag naar 286 dollar, maar de bulls verdedigden de 280 dollar ondersteuning en pushten het terug boven de 290 dollargrens.

Als BNB een sterke ondersteuning bij de 300 dollar krijgt, dan kan het zich op het volgende weerstandspunt van 320 dollar richten. Als er echter geen sterke ondersteuning bij het 300 dollar niveau wordt gecreëerd, dan kan de cryptovaluta naar 280 dollar zakken, waardoor deze tevens naar het 100-SMA niveau van 264 dollar kan terugvallen.

PayPal nieuws stimuleert de markt

PayPal kondigde gisteren aan dat het voor Amerikaanse klanten haar checkout services had ingeschakeld, waardoor zij hun cryptogeld nu in 26 miljoen winkels wereldwijd kunnen uitgeven. Het nieuws pushte de algehele cryptomarkt omhoog, waarbij Bitcoin en andere altcoins uitstekende winsten behaalden.