BNB prijsvoorspelling: driehoekspatroon voorafgaand aan beslissing FOMC

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

BNB prijsvoorspelling: driehoekspatroon voorafgaand aan beslissing FOMC

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De BNB prijs bevond zich de afgelopen maanden in een krappe marge, omdat er zorgen blijven bestaan over het ecosysteem van het netwerk. Het wordt verhandeld tegen $378, hetzelfde als de afgelopen dagen. De prijs is met meer dan 45% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau in december vorig jaar.

BNB analyse

BNB is de native token voor de BNB Chain, die voorheen bekend stond als Binance Smart Chain (BSc). Het is een platform dat ontwikkelaars helpt bij het bouwen van alle soorten gedecentraliseerde applicaties (dApps), zoals die in de DeFi- en NFT-industrie.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom de BNB-prijs de afgelopen maanden is gecrasht. Ten eerste zijn er zorgen over het ecosysteem van het netwerk. De afgelopen maanden lijkt het erop dat het ecosysteem van BNB niet meer zo levendig is als vroeger.

De totale waarde die in zijn DeFi-ecosysteem is opgesloten, is bijvoorbeeld gedaald tot ongeveer $11 miljard van een piek van meer dan $30 miljard een paar maanden geleden.

De waarschijnlijke reden hiervoor is dat het is beïnvloed door andere ketens die aanzienlijk sneller zijn en betere functies hebben. Terwijl BNB minder dan 45 transacties per seconde aankan, kunnen anderen zoals Elrond, Near en Avalanche duizenden in dezelfde tijd verwerken.

Een andere mogelijke reden is dat de BNB Chain bekend staat om zijn gaten in de beveiliging. In de afgelopen jaren hebben we verschillende projecten in het netwerk miljoenen dollars zien verliezen.

Ten tweede is de BNB-prijs, net als alle andere cryptocurrencies, scherp gedaald vanwege de aanhoudende angst voor een agressieve Federal Reserve. Woensdag rondt de bank haar monetaire beleidsbeslissing af.

Analisten verwachten dat de bank de eerste renteverhoging sinds 2018 zal doorvoeren om de inflatie te bestrijden. Historisch gezien hebben risicovolle activa zoals BNB en Bitcoin de neiging ondermaats te presteren in een omgeving met hoge rentetarieven.

BNB prijsvoorspelling

De daggrafiek laat zien dat de BNB-prijs de afgelopen weken zijwaarts beweegt. Als gevolg hiervan handelt de munt op hetzelfde punt als de 25-daagse en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden. Het heeft ook een driehoekig patroon gevormd dat in het zwart wordt weergegeven.

Een nadere blik op deze driehoek laat zien dat deze de samenvloeiingszone nadert. Ook heeft de BNB-prijs sterke steun gevormd op $337. Dit kan een teken zijn dat er een uitbraak gaat plaatsvinden. Daarom is er een kans dat het deze week hoger zal stuiteren.