BTC kan dalen tot onder $35k als het bearish sentiment aanhoudt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

BTC kan dalen tot onder $35k als het bearish sentiment aanhoudt

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 17 October 2022

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur slecht gepresteerd, waarbij in die periode meer dan $100 miljard werd weggevaagd.

Het bearish sentiment in de cryptomarkt keerde de afgelopen 24 uur terug, waarbij de markt in die periode meer dan $100 miljard verloor. De bredere cryptomarkt is de afgelopen 24 uur met 6,85% gedaald, het grootste verlies van de afgelopen weken.

Op het moment van schrijven bedraagt de totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency ongeveer $1,67 biljoen, een daling ten opzichte van de $1,79 biljoen die gisteren werd gerapporteerd.

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, is een van de slechtste presteerders van de afgelopen 24 uur. BTC heeft in die periode meer dan 8% van zijn waarde verloren en handelt nu boven het niveau van $36k.

Door de bearish run zou Bitcoin deze maand voor het eerst onder het weerstandsniveau van $35k kunnen dalen. Zoals gebruikelijk met de cryptomarkt, hebben de slechte prestaties van Bitcoin de andere topcryptocurrencies beïnvloed.

Alle cryptocurrencies in de top 100-lijst worden in de rode zone verhandeld, behalve Anchor Protocol, dat de afgelopen 24 uur met meer dan 6% is gestegen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De BTC/USD 4-uurgrafiek is momenteel bearish, aangezien Bitcoin de laatste tijd meer dan 8% van zijn waarde heeft verloren. De technische indicatoren laten zien dat het bearish sentiment in de markt sterk blijft.

De MACD-lijn is onder de neutrale zone gegleden dankzij de aanhoudende slechte prestaties van Bitcoin. De 14-daagse RSI van 28 laat zien dat Bitcoin momenteel oversold is.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld op $35.901. Als de bearish trend zich voortzet, zou BTC voor het eerst in weken onder het niveau van $35k kunnen zakken. In het geval van langdurige slechte prestaties, kan Bitcoin worden gedwongen om het tweede grote weerstandsniveau rond $33.800 te verdedigen. Of dit dus het moment is om te starten met Bitcoin kopen, zal enkel de toekomst kunnen uitwijzen.