BTG steeg met 15% in 24 uur uit top 100: beste plekken om BTG te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

BTG steeg met 15% in 24 uur uit top 100: beste plekken om BTG te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

De prijs van Bitcoin Gold is het afgelopen jaar met 25% gestegen, in die tijd presteerde het beter dan meer dan tweederde van de top 100 crypto-activa. 16 van de afgelopen 30 dagen waren groen en de totale winst is 33% in de afgelopen 7 dagen.

Zoek niet verder dan dit korte artikel als je wilt weten wat BTG is, of het de moeite waard is om in te investeren en wat de beste plaatsen zijn om nu BTG te kopen.

Beste plekken om nu BTG te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is BTG?

Bitcoin Gold (BTG) is een hard fork van Bitcoin. Het is gemaakt omdat ontwikkelaars Bitcoin-mining wilden decentraliseren omdat daarvoor ASIC-hardware nodig was.

Ze wilden mining betaalbaarder maken door het mogelijk te maken door het gebruik van GPU's (grafische verwerkingseenheden).

Het doel was om terug te gaan naar de tijd dat opbrengsten van mining naar de mensen gingen die de eigenlijke mining deden. Tegenwoordig gaat het grootste deel van de beloningen naar grote crypto-mijnbedrijven, die dure mijnbouwapparatuur bezitten.

BTG is een L2-netwerk dat draait op de belangrijkste Bitcoin-blockchain. Het maakt gebruik van het supersnelle Lighting Network, dat ontelbare betalingen per seconde kan verwerken.

De Bitcoin-blockchain beveiligt slimme contracten. Ontwikkelaars streven ernaar dat BTG net zo gemakkelijk kan worden gebruikt als Bitcoin, maar met meer ruimte voor innovatie en upgrades. Uiteindelijk moet BTG toegankelijker worden voor de massa.

Bitcoin Gold kan worden gebruikt voor cryptohandel, dagelijkse e-commercetransacties en meer.

Moet ik nu BTG kopen?

Bitcoin Gold kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

BTG prijsvoorspelling

De meeste analisten hebben positieve prijsverwachtingen. Volgens Trading Beasts zal de prijs over twee jaar $57 passeren. De prijs van BTG kan oplopen tot $71,5, maar de laagst mogelijke prijs is $49. Hun voorspelling op kortere termijn is $57 tegen het einde van het jaar.

Volgens analist Crypto Ground zal Bitcoin Gold over vijf jaar voor $354 worden verhandeld.

BTG op social media