Bybit ondersteunt nu crypto aankopen met creditcards en betaalpassen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Bybit ondersteunt nu crypto aankopen met creditcards en betaalpassen

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Bybit Exchange heeft het nu voor zijn gebruikers gemakkelijker gemaakt om cryptocurrencies op zijn platform te kopen.

Bybit, een van de meest toonaangevende cryptocurrency-exchanges ter wereld, heeft eerder vandaag aangekondigd dat het nu crypto-aankopen ondersteunt met creditcards en betaalpassen. Dit houdt in dat zijn gebruikers nu cryptocurrencies kunnen kopen met behulp van fiat-valuta’s via debet- en creditcards.

In een persbericht gedeeld met Coinjournal legde Bybit uit dat gebruikers eenvoudig hun gegevens kunnen invoeren, akkoord gaan met een vermelde prijs en betalen met Visa of Mastercard.

De cryptocurrency exchange voegde eraan toe dat het verschillende fiat-valuta’s ondersteunt, waaronder de euro, Amerikaanse dollar en pond sterling. De service is beschikbaar voor elke in aanmerking komende gebruiker met een Bybit-account, voegde het bedrijf eraan toe.

Ben Zhou, mede-oprichter en CEO van Bybit, is enthousiast over de lancering van deze nieuwe dienst:

“Bybit-gebruikers kunnen nu eenvoudig crypto-activa zoals Bitcoin kopen, NFT’s verzamelen op onze marktplaats of hun kapitaal op andere manieren inzetten om hun persoonlijke financiële doelen te bereiken. Deze integratie brengt gemak van een hoger niveau, zodat gebruikers toegang hebben tot liquiditeit en betrouwbaarheid van wereldklasse die Bybit biedt.”

Om deze nieuwe integratie te vieren, zei de cryptocurrency-exchange dat het tot 17 mei 2022 heeft afgezien van kosten voor creditcard- en bankpasaankopen voor klanten die in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte wonen.

Na deze periode zei Bybit dat klanten die via de integratie crypto op zijn beurs kopen, enkele van de laagste kosten voor dit soort diensten in de branche zouden genieten, beginnend bij 1,1% voor aankopen in de Europese Unie.

Bybit bestaat sinds maart 2018 en staat bekend om het aanbieden van een professioneel platform waar cryptohandelaren een ultrasnelle matching-engine, uitstekende klantenservice en meertalige community-ondersteuning kunnen vinden.

Het is een van de snelst groeiende crypto-exchanges ter wereld geworden, met aanwezigheid in verschillende Europese landen.