Cake DeFi lanceert Borrow-service om gebruikersrendement te vergroten

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Cake DeFi lanceert Borrow-service om gebruikersrendement te vergroten

By Hassan Maishera - Kort bericht

Het nieuwste product van Cake DeFi zou het voor gebruikers gemakkelijker maken om hun rendement in de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) te maximaliseren.

Cake DeFi, een in Singapore gevestigd fintech-platform dat DeFi-services en -applicaties voor iedereen toegankelijk maakt, kondigde eerder vandaag de lancering aan van zijn Borrow-product.

Volgens het persbericht dat met Coinjournal is gedeeld, zou Borrow gebruikers van Cake DeFi de mogelijkheid bieden om hun cryptoportfolio’s te versterken en mogelijk hun rendement te vergroten.

Cake DeFi gaf aan dat Borrow zijn gebruikers in staat stelt om gedecentraliseerde USD (DUSD) te lenen door Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT), USD Coin (USDC) en DFI als onderpand te verpanden.

Handelaren en beleggers kunnen een combinatie van deze cryptocurrencies als onderpand gebruiken, zolang ten minste 50% van het onderpand DFI is.

Dr. Julian Hosp, mede-oprichter en CEO van Cake DeFi, zei:

“We zijn verheugd om Borrow te lanceren om gebruikers meer liquiditeit te bieden om te investeren in DeFi-services terwijl ze hun activa behouden. DeFi stelt mensen in staat om passief inkomen te genereren op hun cryptocurrencies zonder de constante noodzaak om te handelen. Het is ons doel bij Cake DeFi om dergelijke innovatieve diensten naar onze gebruikers te blijven brengen.”

Het team voegde eraan toe dat de geleende DUSD kan worden gebruikt om items te kopen of te investeren in producten die passieve inkomsten genereren, zoals Cake DeFi’s Lending, Staking en Liquidity Mining.

Volgens Cake DeFi biedt Borrow zijn gebruikers betere opties dan alleen hun tokens HODLen. De liquiditeit die ze aan het netwerk leveren, wordt beloond met het passieve inkomen dat ze ontvangen.

Cake DeFi is trots als een gereguleerd fintech-platform dat erop gericht is gebruikers toegang te geven tot DeFi-services. Het platform boekte vorig jaar een enorme groei, waarbij in de loop van het jaar meer dan $230 miljoen aan gebruikers werd uitbetaald.

Het bedrijf zei dat het gericht is op het uitbreiden van zijn klantenbestand in een poging om voor het einde van het jaar $10 miljard aan activa onder beheer te hebben.