HomeCardano (ADA) naar de Ledger na mysterieuze aankondiging?

Cardano (ADA) naar de Ledger na mysterieuze aankondiging?

Na een mysterieuze aankondiging van Ledger is de prijs van Cardano (ADA) weer scherp gestegen. Er wordt gespeculeerd dat Cardano binnenkort op de nieuwe Ledger Nano S-apparaten zal komen en dat is interessant voor de community en handelaren in deze cryptomunten. Niet alleen was de aankondiging van Ledger reden voor de speculaties, ook Hoskinson (de oprichter van ADA) plaatste berichten waarbij hij zijn Cardano Ledger apparaat liet zien.

Gaat Cardano (ADA) naar de Ledger? – Bron: Wit Olszewski – shutterstock.com

Cardano, waar de community telt

Cardano is te vinden op tal van verschillende exchanges waaronder Binance. De exchange Litebit heeft onlangs de wallet voor ADA zelfs volledig aangepast om het makkelijk te maken voor de gebruikers van de exchange. En verrassend is dat niet. De Cardanocommunity is zo groot dat het direct na Ripple (XRP) de meest besproken cryptovaluta op Twitter is. En zoals we weten is een actieve community een harde eis voor het succes van een digitale munt. Cardano is daarnaast bijzonder gewild onder volgers én investeerders, waardoor het een logische stap lijkt om Cardano ook naar de Ledger te krijgen.

Gaat de prijs van ADA alsnog vallen?

Binnen de technische analyse lijkt de prijs van ADA te hard gestegen. De ADA/USD-grafiek binnen de technische analyse laat zien dat de lijn uit de ‘driehoek’ ontsnapt is. De vraag is echter of de prijs gaat normaliseren na het nieuws over het toevoegen van ADA aan Ledger wallets. Wanneer deze cryptomunt makkelijker opgeslagen, verzonden en verhandeld kan worden door de mensen die tal van verschillende munten hebben, is het aannemelijk dat de vraag naar Cardano stijgt.

Wanneer er opnieuw een opwaartse beweging (bullmarket) ontstaat na het toevoegen van Cardano aan Ledger, dan is de kans groot dat er een nieuwe steun en weerstand gezocht moeten worden voor ADA. Dit kan betekenen dat het hek van de dam is, zeker wanneer er gekeken wordt naar de huidige situatie op de markt waarin nagenoeg alle cijfers groen zijn.

Gaat de prijs van Cardano (ADA) verder stijgen? – Bron: Media Whalestock – shutterstock.com

Gaat de prijs van Cardano (ADA) verder stijgen?

Nieuwe toepassingen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe handelaren?

Nu grotere instellingen en banken kijken naar Bitcoin (BTC) als manier om zekerheid te bieden aan de portefeuille, stijgen de prijzen van de overige cryptovaluta sterk mee. Dit betekent dat de interesse in de cryptovaluta opnieuw toeneemt en dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Het betekent ook dat er meer mensen actief gaan handelen op de markt en bedrijven eerder gebruik gaan maken van de verschillende munten en blockchaintoepassingen. Of de hoge pieken uit het verleden opnieuw gehaald worden, dat lijkt bijzonder onwaarschijnlijk. Wat in ieder geval duidelijk is, dat is dat er meer zekerheid en stabiliteit is op een markt die inmiddels de kinderschoenen meer dan ontgroeid lijkt te zijn. En dat zet inderdaad de deuren open voor nieuwe toepassingen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe handelaren voor de munten die zich in het verleden al eens of vaker bewezen hebben.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.