Cardano prijsanalyse: waarom ADA parabolisch is geworden

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Cardano prijsanalyse: waarom ADA parabolisch is geworden

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 27 October 2022

Cardano was deze week een grote winnaar terwijl het altcoin seizoen doorgaat. ADA, de oorspronkelijke token, wordt verhandeld op $1,07, het hoogste niveau sinds 17 februari van dit jaar. Het is dit jaar met meer dan 43% gestegen ten opzichte van het laagste niveau.

Cardano DeFi ecosysteem groeit

De prijs van ADA bevindt zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend, omdat beleggers de aanhoudende groei van zijn ecosysteem toejuichen.

Volgens DeFi Llama is de totale waarde vergrendeld (TVL) van het platform gestegen naar een recordhoogte van meer dan $321 miljoen. Dit is een opmerkelijke groei, aangezien het ecosysteem nog maar een paar maanden bestaat. De TVL bedroeg ongeveer $1 miljoen toen het jaar begon.

Deze groei is voornamelijk te danken aan MinSwap, waarvan het TVL is gegroeid tot meer dan $195 miljoen. Deze prijs vertegenwoordigt een groei van ongeveer 102% in de afgelopen zeven dagen. SundaeSwap heeft ook zijn TVL zien groeien tot meer dan $124 miljoen.

In een verklaring zei Charles Hoskinson dat hij optimistisch bleef dat het ecosysteem op korte termijn zal blijven groeien. Hij zei dat er momenteel duizenden ontwikkelaars aan het netwerk bouwen. Toch zijn alleen MinSwap en SundaeSwap weggelopen successen geworden.

De Cardano-prijs stijgt ook nadat een update van Input Output (IOHK) zei dat ze nog steeds aan het netwerk werkten om het aanzienlijk sneller en stabieler te maken.

Een andere reden voor het stijgen van de ADA prijs is dat de meeste altcoins zijn gestegen terwijl beleggers de dips van Cardano (ADA) kopen. In de afgelopen dagen hebben we de meeste altcoins zoals Ethereum Classic en Elrond zien terugveren.

Cardano prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de ADA-prijs zich de afgelopen dagen in een sterke bullish trend bevindt. Onderweg slaagde de munt erin om boven de dalende trendlijn te komen die in het zwart wordt weergegeven. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen, wat aangeeft dat de bulls de controle hebben.

Daarom, hoewel de algemene trend bullish is, vermoed ik dat we een kleine terugval zullen zien, aangezien de bears de belangrijkste ondersteuning op ongeveer $1 richten. Dit staat bekend als een pauze,- en hertestpatroon en is meestal een teken van een voortzetting.