Cardano prijsvoorspelling: pullback waarschijnlijk tenzij dit gebeurt

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Cardano prijsvoorspelling: pullback waarschijnlijk tenzij dit gebeurt

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 26 September 2022

De prijs van Cardano handelt tegen een belangrijke weerstand, aangezien de prijzen van Bitcoin en andere altcoins weer opveren. De munt wordt verhandeld op $1,17, wat ongeveer 57% boven het laagste niveau van dit jaar is. De marktwaarde is gestegen tot meer dan $37 miljard.

Groei van het Cardano ecosysteem

Cardano is een toonaangevend blockchainproject dat al meer dan 6 jaar bestaat. Het netwerk, ontwikkeld door Charles Hoskinson, hoopt een sneller, goedkoper en zeer flexibel alternatief voor Ethereum te worden.

In zijn bestaan is Cardano ingehaald door andere jongere projecten zoals Terra, Solana en BNB. Dat gebeurde omdat het netwerk jaren zonder smart contractfuncties heeft doorgebracht.

Dit veranderde vorig jaar na de Alonzo hard fork. Sindsdien zijn verschillende ontwikkelaars in alle blockchain-industrieën zoals de metaverse, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en non-fungible tokens (NFT) begonnen met het bouwen.

In de afgelopen maanden zijn deze ontwikkelaars er niet in geslaagd om een mainstream product te bouwen. Het meest succesvolle product was SundaeSwap, een DeFi-platform voor het omwisselen van tokens. Het heeft nu meer dan $106 miljoen aan totale waarde vergrendeld.

Het andere hoofdproject dat in Cardano is gebouwd, is MinSwap, dat zijn TVL naar meer dan $213 miljoen heeft gebracht. Dit maakt het een van de snelstgroeiende projecten in het ecosysteem van Cardano en analisten verwachten dat het zal blijven groeien.

Ze verwachten ook dat wat meer projecten die in het ecosysteem van Cardano zijn ontwikkeld, bredere acceptatie zullen blijven zien. Charles Hoskinson schat bijvoorbeeld dat duizenden ontwikkelaars al aan het bouwen zijn in het netwerk.

De prijs van ADA stijgt ook nu er een einde lijkt te komen aan het winterseizoen voor cryptocurrency. In de afgelopen dagen hebben de meeste cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum hun bullish trend voortgezet. BTC steeg tot meer dan $47.000, terwijl de totale marktwaarde van alle munten is gestegen tot meer dan $2,1 biljoen.

Cardano prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de ADA-prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend bevindt. De munt steeg boven het belangrijkste weerstandsniveau op $1,01, het hoogste niveau op 1 maart van dit jaar. Gaandeweg is het boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen.

De Cardano prijs is ook boven het Fibonacci-retracementniveau van 78,6% gestegen. Het lijkt er ook op dat het een klein double-top-patroon heeft gevormd van ongeveer $1,1872. In prijsactie is dit patroon meestal een bearish teken.

Daarom is de kans groot dat de munt zal terugtrekken, tenzij de bulls erin slagen hem boven de bovenkant van het dubbele toppatroon te duwen. Hou hiermee dus rekening als je beslist binnenkort Cardano te kopen.