CEO AdaLend legt keuze uit voor Cardano boven Ethereum

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

CEO AdaLend legt keuze uit voor Cardano boven Ethereum

By Hassan Maishera - Kort bericht

Kaspars Koskins, CEO van AdaLend, gelooft dat de ruimte voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) dit jaar nog groter zal worden.

De CEO van AdaLend heeft er in een recent interview op gewezen dat de Cardano-blockchain aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf. Vandaar de reden waarom ze ervoor kozen om hun platform op de Cardano-blockchain te bouwen in plaats van op Ethereum. Koskins verklaarde;

"We hebben ervoor gekozen om voort te bouwen op de Cardano-blockchain omdat Ethereum niet langer bruikbaar is door de meerderheid van de mensen op de planeet vanwege de hoge transactiekosten – met gaskosten die oplopen tot honderden dollars per transactie. Dit is onaanvaardbaar voor gewone mensen in de westerse wereld van vandaag, evenals voor de miljoenen mensen zonder bank in de ontwikkelingslanden van Afrika en Azië die veel kleinere bedragen lenen.”

Koskins betreurde dat Ethereum momenteel alleen door de rijken kan worden gebruikt, terwijl nieuwe platforms zoals Solana en Avalanche problemen hebben met centralisatie, beveiliging en betrouwbaarheid. Hij voegde eraan toe;

"De visie van AdaLend sluit perfect aan bij die van Cardano-oprichter Charles Hoskinson, die gepassioneerd is over het verbeteren van financiële resultaten voor mensen over de hele wereld, ongeacht ras, nationaliteit, geslacht of financiële status."

De CEO van AdaLend voegde eraan toe dat het DeFi-ecosysteem de komende jaren groter zou worden naarmate meer mensen hun financiële toekomst in handen nemen. Hij zei;

“DeFi-systemen zijn per definitie robuuster en antifragieler dan gecentraliseerde bedrijven zoals BlockFi. Het AdaLend-protocol en netwerk lijken meer op Bitcoin of Cardano, terwijl de schaal van het netwerk robuuster zal worden om aan te vallen.”

Koskins zei dat met gedecentraliseerde financieringsplatforms mensen een goede rente kunnen verdienen op hun zuurverdiende spaargeld zonder zich zorgen te maken over de risico's van de overheid die het platform aanvalt, zoals ze deden met een gecentraliseerde cryptogeldschieter zoals BlockFi of de overheid die probeert hun bankrekening te bevriezen als ze het niet eens zijn met hun mening.

De DeFi-ruimte boekte vorig jaar een enorme groei, zowel in termen van acceptatie als de totale waarde die is opgesloten in slimme contractblokketens.